Πολιτική

Θεοχάρης: Το χρέος θα διευθετηθεί όταν η Ελλάδα κάνει αυτά που πρέπει να έχει υλοποιήσει

Θεοχάρης: Το χρέος θα διευθετηθεί όταν η Ελλάδα κάνει αυτά που πρέπει να έχει υλοποιήσει
Η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι το δυσκολότερο ζήτημα να ξεπεράσουμε είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Την θέση ότι το χρέος πρέπει να διευθετηθεί και ότι αυτό θα γίνει αφού πρώτα η Ελλάδα υλοποιήσει αυτά που πρέπει να υλοποιήσει διατύπωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χ. Θεοχάρης.
«Το χρέος πρέπει να διευθετηθεί, κυρίως, όμως, ως το συμβολικό “κερασάκι” στην τούρτα, δηλαδή θα είναι το τελευταίο πράγμα, το οποίο θα δοθεί, όταν πια η χώρα μας έχει υλοποιήσει ό,τι πρέπει να έχει υλοποιήσει και έχει κάνει τις διαρθρωτικές αλλαγές που επιτρέπουν στις επενδύσεις να γίνονται σε ένα φιλικό περιβάλλον» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Θεοχάρης.
«Εγώ συζήτησα την περασμένη εβδομάδα που ήμουν στην Ουάσιγκτον και με στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο φόβος τους, γενικότερα, είναι ότι τις μεταρρυθμίσεις αυτές, επειδή δεν τις πιστεύουμε, δεν τις θέλουμε ή δεν μπορούμε να τις κάνουμε - δεν έχει σημασία ποιος είναι ο λόγος - όποτε δεν υπάρχει κάποια πίεση, δεν υπάρχει κάτι να μας δώσουνε, όπως το χρέος, γυρίζουμε πίσω, κάνουμε αναστροφή, τις αναιρούμε, αν έχουν γίνει και κάποια βήματα. Η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι το δυσκολότερο ζήτημα να ξεπεράσουμε» επεσήμανε ο κ.Θεοχάρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης