Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς: Το πνεύμα του Αδώνιδος πλανάται πάνω από τη ΝΔ – Αντιδρούν σε ότι κάνει η κυβέρνηση

Μαντάς: Το πνεύμα του Αδώνιδος πλανάται πάνω από τη ΝΔ – Αντιδρούν σε ότι κάνει η κυβέρνηση
Πρέπει να πετύχουμε το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης και τη ρύθμιση του χρέους είπε ο κ.Μαντάς
Δριμεία κριτική στη ΝΔ για τη στάση της τόσο απέναντι στην επιτροπή για τη συνταγματική αναθεώρηση όσο και για το μάθημα των θρησκευτικών άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς υπογραμμίζοντας πως «η προσπάθεια της ΝΔ να αντιδράσει σε ότι κάνει η κυβέρνηση έχει πάρει χαρακτήρα αντανακλαστικού».
«Το πνεύμα Αδώνιδος πλανάται πάνω από τη ΝΔ» είπε μιλώντας Στο Κόκκινο ο κ.Μαντάς, ο οποίος υπογράμμισε ότι ειδικά σε θέματα όπως της συνταγματικής αναθεώρησης χρειάζονται όλες οι γνώμες.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ.Μητσοτάκης για το μάθημα των θρησκευτικών σε παλαιότερη συνέντευξη(σ.σ. 27 Ιουνίου) ο οποίος έλεγε ότι «θα ήθελα μια αναμόρφωση του μαθήματος, αν κάναμε το μάθημα πιο ενδιαφέρον, δεν θα υπήρχε ανάγκη να ζητούν κάποιοι μαθητές εξαίρεση από το μάθημα», ο κ.Μαντάς τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει για ποιο θέμα η ΝΔ δεν επανέλαβε αυτά που είχε πει τότε στη συνέντευξη.
«Το πρώτο είναι το δικό μας σχέδιο και πρέπει να προσηλωθούμε και μέσα από τις διαδικασίες του συνεδρίου, να μπορέσουμε τους επόμενους μήνες να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα να πετύχουμε κάποια πράγματα, όπως τα το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με κύριο τα εργασιακά δικαιώματα και δεύτερον το ζήτημα του χρέους» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης