Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Αυταρχικό τριτοκοσμικό καθεστώς η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Ποτάμι: Αυταρχικό τριτοκοσμικό καθεστώς η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
«Ο Τσίπρας αφού έλυσε τα προβλήματα της εκπαίδευσης με τον κ. Καμμένο και τους μητροπολίτες, σήμερα λύνει τα προβλήματα της Δικαιοσύνης»
Νέα επίθεση κατά του «καθεστώτος» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξαπέλυσε το Ποτάμι, αυτή τη φορά με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με ανώτατους δικαστικούς.
«Ο κ. Τσίπρας αφού έλυσε χθες τα προβλήματα της εκπαίδευσης με τον κ. Καμμένο και τους μητροπολίτες, σήμερα λύνει και τα προβλήματα της Δικαιοσύνης.
Καλεί λοιπόν την ηγεσία της Δικαιοσύνης και τάζει ότι δεν θα μειώσει τους μισθούς των δικαστών», αναφέρει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, ενώ συνεχίζει:
«Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, δηλώνει ότι “καθήκον μας ως δικαστών είναι να πιάσουμε το σφυγμό της ελληνικής κοινωνίας”, λες και οι δικαστές είναι εταιρείες δημοσκοπήσεων κι όχι λειτουργοί που εφαρμόζουν τους νόμους. Χρησιμοποιεί δε τον πρωτοφανή όρο “οι δικαστές μου”».
«Ελλάς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το σωτήριο έτος 2016, που μοιάζει όλο και περισσότερο με αυταρχικό τριτοκοσμικό καθεστώς», σχολιάζει το Ποτάμι.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης