Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς: Βαθιά Ευρωπαίος ο Τσακαλώτος – Επεσήμανε ότι χρειάζεται καλύτερη αρχιτεκτονική της Ευρωζώνης

Μαντάς: Βαθιά Ευρωπαίος ο Τσακαλώτος – Επεσήμανε ότι χρειάζεται καλύτερη αρχιτεκτονική της Ευρωζώνης
Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την πολιτική που έχει γιγαντώσει την ακροδεξιά και έφερε το Brexit είπε ο κ.Μαντάς
Την θέση ότι ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι βαθιά Ευρωπαίος και ότι αυτό που επεσήμανε είναι ότι χρειάζεται συζήτηση για την καλύτερη αρχιτεκτονική της Ευρώπης διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς, αναφερόμενος στη δήλωση του υπουργού «για το εάν μπορεί η Ελλάδα να επιζήσει σε μια τέτοια Ευρωζώνη».
«Ο κ. Τσακαλώτος επισήμανε ότι χρειάζεται συζήτηση για την καλύτερη αρχιτεκτονική της ευρωζώνης και απομονώθηκε μια φράση του.
Είναι βαθιά Ευρωπαίος, απλά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την πολιτική που έχει γιγαντώσει την ακροδεξιά και έφερε το Brexit», τόνισε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Μαντάς.
Ερωτηθείς σχετικά με το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα είπε ότι «η κυβέρνηση είναι έτοιμη και δεν καθυστερεί, αλλά υπάρχουν ζητήματα από τους θεσμούς για κάποιες λεπτομέρειες».
«Όποιοι εγκαλούν την κυβέρνηση για το θέμα της πατρότητας του προγράμματος και τις ιδιωτικοποιήσεις κάνουν σοβαρό λάθος.
Θα είμαστε περίγελος αν πούμε ότι είμαστε ταγμένοι στις απόλυτες ιδιωτικοποιήσεις αυτά δεν είναι στην αντίληψή μας άλλο οι κουτοπονηριές και άλλο να κάνεις υπεύθυνη πολιτική» υπογράμμισε ο κ.Μαντάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης