Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Μ' αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει ελπίδα και προοπτική για τη χώρα

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Μ' αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει ελπίδα και προοπτική για τη χώρα
«Μπροστά στα αδιέξοδα της πολιτικής της, συντηρεί και ανατροφοδοτεί μια στείρα πόλωση με διχαστικό αντίκτυπο που τρώει τα σωθικά της κοινωνίας»
Με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην εξουσία δεν υπάρχει καμία ελπίδα και προοπτική για τη χώρα, υποστηρίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ).
«Μ' αυτή την κυβέρνηση και αυτή την πορεία δεν υπάρχει ελπίδα, δεν υπάρχει προοπτική....
Μπροστά στα αδιέξοδα της πολιτικής της, συντηρεί και ανατροφοδοτεί μια στείρα πόλωση με διχαστικό αντίκτυπο που τρώει τα σωθικά της κοινωνίας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διολισθαίνει σε καθεστωτικές πρακτικές και λογικές, σε αντιπερισπασμούς που κάνουν ζημιά στη χώρα», αναφέρει η σημερινή (4/10) ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την τετράωρη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου του κόμματος.
Στο στόχαστρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μπήκε επίσης και η αξιωματική αντιπολίτευση:
«Η ΝΔ παραμένει μια βαθύτατα συντηρητική δύναμη που δεν μπορεί με την πολιτική που ευαγγελίζεται να προσφέρει τις μεταρρυθμιστικές λύσεις που έχει ανάγκη η σημερινή Ελλάδα και να ανταποκριθεί στα αιτήματα για κοινωνική δικαιοσύνη, συνοχή και αλληλεγγύη της Ελληνικής κοινωνίας, για έξοδο από την κρίση».
«Η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση.
Μια άλλη πολιτική.
Χρειάζεται, εθνική γραμμή.
Απαράβατος όρος γι' αυτό είναι η εθνική συνεννόηση.
Η εθνική συνεννόηση που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα διεθνώς, που θα κινητοποιήσει όλες τις ζωντανές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου», σχολιάζει το κόμμα.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης