Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Δεν έπρεπε να ρίξουν χημικά στους συνταξιούχους – Σε ισχύ η απαγόρευση των δακρυγόνων

tags :
Τόσκας: Δεν έπρεπε να ρίξουν χημικά στους συνταξιούχους – Σε ισχύ η απαγόρευση των δακρυγόνων
Θα ήθελα να ρωτήσω τους υπουργούς των κυβερνήσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ πόσα δακρυγόνα έπεφταν στην εποχή τους είπε ο κ.Τόσκας
Την θέση ότι δεν έπρεπε να γίνει ρίψη χημικών στους συνταξιούχους διατύπωσε ο αναπληρωτής υπ. Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας.
«Είμαι ξεκάθαρος, δεν έπρεπε να γίνει χρήση δακρυγόνων.
Ήταν υπερβολική η χρήση αυτή, γίνεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις.
Βέβαια, και με ώθηση να αντιμετωπίσουν αυτούς τους ανθρώπους δεν μπόρεσαν» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ. Τόσκας, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι δίκαιη εν πολλοίς η οργή των συνταξιούχων.
«Ζήτησαν να δουν τον πρωθυπουργό, τους επετράπη να δουν κάποιο υπουργό, γιατί έλειπε εκείνη την ώρα ο πρωθυπουργός, δεν ήθελαν κι έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια.
Σε ό,τι αφορά το δίκιο και εγώ συνταξιούχος είμαι, μην νομίζετε ότι δεν συμμεριζόμαστε τα προβλήματα αυτών των ανθρώπων, είμαστε στον έκτο χρόνο κρίσης και μνημονίων.
Καταλαβαίνετε, η οργή αυτών των ανθρώπων δίκαιη εν πολλοίς, περισσεύει σε πολλές περιπτώσεις και υπερβαίνονται τα όρια από οποιαδήποτε πλευρά» είπε ο κ.Τόσκας.
Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Ν. Κακλαμάνη ότι όποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη υποβάλλει και την παραίτησή του, ο αναπληρωτής υπ. Προστασίας του Πολίτη είπε πως «θα ήθελα να ρωτήσω τους υπουργούς των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πόσα δακρυγόνα έπεφταν την εποχή τη δική τους».
«Γιατί έχω μαζί μου τα στατιστικά στοιχεία, τα οποία μιλάνε για γύρω στα 400 φέτος και γύρω στις 4.000 την εποχή τη δική τους».
Ούτε ένα δακρυγόνο δεν είναι καλό, γι’ αυτό και πήραμε την απόφαση να μη γίνει άλλη φορά χρήση δακρυγόνων απέναντι σε εργαζόμενους ή συνταξιούχους, με ό,τι κινδύνους αυτό περικλείει» είπε ο κ.Τόσκας, επισημαίνοντας ότι η απαγόρευση χρήσης των χημικών ισχύει από σήμερα.
«Και από το χθεσινό λάθος, βγήκαν διδάγματα και πήραμε αποφάσεις.
Θα το τηρήσουμε.
Από αυτήν τη στιγμή ισχύει αυτό που είπαμε» υποστήριξε ο κ.Τόσκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης