Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης: Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε αδιέξοδα – Δεν υπάρχει σχέδιο εξόδου από την κρίση

Καραγκούνης: Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε αδιέξοδα – Δεν υπάρχει σχέδιο εξόδου από την κρίση
Καταλαβαίνει ο κόσμος ότι πληρώνουμε έναν αχρείαστο λογαριασμό είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε αδιέξοδα διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο και στρατηγική εξόδου από την κρίση.
Σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη δημοσκόπηση της Public Issue για την Αυγή είπε ότι αυτή επιβεβαιώνει τη στρατηγική του Κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ.
«Καταγράφεται υψηλό ποσοστό απογοήτευσης των πολιτών, οι οποίοι δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση και ζητούν πρόωρες εκλογές.
Έχουμε μια προϊούσα πολιτική κατάρρευση αυτής της κυβέρνησης πάρα πολύ σύντομα…
Ήμασταν η μόνη πολιτική δύναμη που από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε πρόωρες εκλογές διότι θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι αυτή η πολιτική οδηγεί σε αδιέξοδα όχι μόνο οικονομικά αλλά και κοινωνικά και βεβαίως πολιτικά.
Ο κόσμος καταλαβαίνει πια ότι δεν υπάρχει σχέδιο - στρατηγική εξόδου από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση» υποστήριξε ο κ.Καραγκούνης.
Ερωτηθείς για τη γενικευμένη απογοήτευση των Ευρωπαίων πολιτών ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «είναι σαφές ότι η Ευρώπη θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της για τη συνολική πορεία των κρατών».
«Η κριτική για τη στάση της Ευρώπης έχει γίνει και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απλά το ζήτημα έχει να κάνει με εμάς τους ιδίους.
Μας το λένε ξεκάθαρα οι ευρωπαίοι εταίροι μας , εσείς επιλέξατε αυτή τη συνταγή, δεν μας είπαν να αυξήσουμε τους φόρους» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι «καταλαβαίνει ο κόσμος ότι πληρώνουμε έναν αχρείαστο λογαριασμό».
Αναφερόμενος στο τρίτο μνημόνιο ο κ.Καραγκούνης σημείωσε ότι από τις δημοσκοπήσεις κρατά μόνο το δείκτη αισιοδοξίας, που κινείται σε χαμηλά ποσοστά.
Ερωτηθείς για τις σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν και τουρκικού ΥΠΕΞ, ο κ.Καραγκούνης υποστήριξε ότι «βλέπουμε μια Τουρκία να βρίσκεται σε μια εμφυλιοσπαραχτική κατάσταση, να προσπαθεί να μετατοπίσει τα προβλήματα της προς το εξωτερικό και πρώτο θύμα είναι η Ελλάδα».
«Η εξωτερική μας πολιτική δεν πάει καλά.
Βλέπω τρία μέτωπα ανοιχτά , (προκλήσεις από τσάμηδες, Σκοπιανό και Τουρκία) ωστόσο η εξωτερική πολιτική δεν είναι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης αλλά οφείλουμε να αναδείξουμε οτιδήποτε δεν πάει καλά» τόνισε ο κ.Καραγκούνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης