Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε): Επιθετικές, προκλητικές και επικίνδυνες οι δηλώσεις Erdogan και τουρκικού ΥΠΕΞ

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε): Επιθετικές, προκλητικές και επικίνδυνες οι δηλώσεις Erdogan και τουρκικού ΥΠΕΞ
Η Τουρκία δεν αμφισβητεί τυχαία αυτή την περίοδο τόσο απροκάλυπτα, ωμά και κυνικά την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας
«Εμπρηστικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις Erdogan ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας.
Ο Παν. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι «οι δηλώσεις του τούρκου προέδρου, με τις οποίες αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάννης είναι επιθετικές, προκλητικές και επικίνδυνες, όπως κι αυτές του τουρκικού ΥΠΕΞ, με τις οποίες αμφισβητείται η εδαφική ακεραιότητα της χώρας, αφού τίθενται υπό ερώτημα η ελληνική κυριαρχία σε σειρά από ελληνικές νησίδες και βραχονησίδες».
«Η Τουρκία δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι επιλέγει αυτήν την περίοδο για να αμφισβητεί τόσο απροκάλυπτα, ωμά και κυνικά την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας και οι κυβερνήσεις και τα κόμματα της μνημονιακής Ελλάδας, της Ελλάδας της μνημονιακής οικονομικής καταστροφής, της εθνικής υποτέλειας, της ευρωπληξίας και της ΝΑΤΟϊκής δορυφοροποίησης δίνουν όλο και περισσότερο την εντύπωση σε τρίτους πως έχουν μετατρέψει την πατρίδα μας σε ανοχύρωτη χώρα και ξέφραγο αμπέλι» είπε χαρακτηριστικά.
«Σήμερα όσο ποτέ για τη στήριξη και την ενίσχυση της οικονομίας, αλλά και για την προάσπιση των γνήσιων εθνικών μας συμφερόντων η Ελλάδα χρειάζεται μια δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή και μια νέα ανεξάρτητη και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Π.Λαφαζάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης