Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Ξεκινάμε ένα μεγάλο οδοιπορικό με τους πολίτες της Β’ Αθήνας

Γεννηματά: Ξεκινάμε ένα μεγάλο οδοιπορικό με τους πολίτες της Β’ Αθήνας
«Είναι ώρα για μια νέα σχέση πολίτη και πολιτικής», δηλώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φ. Γεννηματά
Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, κλιμάκιο στελεχών με επικεφαλής τη Φώφη Γεννηματά, θα επισκεφθεί το δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.
 «Ξεκινάμε με ένα μεγάλο οδοιπορικό , μια μεγάλη συνάντηση με τους πολίτες της Β’ Αθήνας», δηλώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φ. Γεννηματά.
Όπως η ίδια σημειώνει «η Δημοκρατική Συμπαράταξη συζητά  με τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας  ένα προοδευτικό και δίκαιο εθνικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο.
 Δημιουργούμε  με μια ευρεία συμμαχία για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, να υπερβούμε την κρίση και να γυρίσουμε σελίδα».
«Είναι ώρα για μια νέα σχέση πολίτη και πολιτικής.
Κι αυτή τη σχέση μπορούμε να τη χτίσουμε και να την καταστήσουμε συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα.
 Θα ξανασυναντηθούμε με τους πολίτες  στους δρόμους, στα καταστήματα, στις επιχειρήσεις, στις πλατείες, στους δημόσιους χώρους.
Ξανά μαζί μπορούμε!», καταλήγει η κ. Γεννηματά.
 Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους θα συναντηθούν   με το Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου  Ανδρέα Ευθυμίου στις 18:30 και στις 19.00 θα ακολουθήσει σύσκεψη με το Δημοτικό Συμβούλιο και τους φορείς του Δήμου (Αθλητικοί, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Ένωση Γονέων, Σύλλογοι Εργαζομένων Δήμου, κα) στην Αίθουσα του ΔΣ στο πρώην Δημαρχείο Ταύρου.
 Στην επίσκεψη στο δήμο Μοσχάτου - Ταύρου θα συμμετέχει και  ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης