Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Είκοσι τρία χρόνια αγώνων ενάντια σε ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Είκοσι τρία χρόνια αγώνων ενάντια σε ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο
Εφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”: 1.000 ΦΥΛΛΑ! - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου  Χρυσή Αυγή
«Είκοσι τρία χρόνια αγώνων ενάντια σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο

“…Κι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά ! τσεκούρι !τράβα !,
ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφ’ το,
και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα.
Π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει,
κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων…”
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Ήταν 10 Ιανουαρίου του έτους 1993 όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα περίπτερα όλης της χώρας η εφημερίδα μας, η οποία συμπληρώνει στο φύλλο αυτό τον αύξοντα αριθμό 1.000!
Από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της, αλλά και από την πρώτη στιγμή που αναγγείλαμε την έκδοση της, φίλοι και εχθροί έλεγαν ότι η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” δεν θα συμπληρώσει ούτε δέκα φύλλα και σύντομα θα κλείσει.
Δεν είχαν υπολογίσει την θέληση, το πείσμα, το πνεύμα θυσίας και την επιμονή όλων αυτών οι οποίοι στήριξαν την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών όλα αυτά τα χρόνια. Εκατοντάδες οι αγωνιστές που έδωσαν την μάχη της γραφίδας με κάθε τρόπο για να σταθεί η εφημερίδα αυτή. Δίπλα μας και οι συνεπείς αγωνιστές που έγινε η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” η δική τους εφημερίδα, ένα βήμα πάντοτε απροσκύνητο και ασυμβίβαστο παρ’ όλη την πολεμική την οποία δέχθηκε από την πρώτη στιγμή.
 
“Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη”
Από το πρώτο μας φύλλο τονίσαμε ότι δεν πρέπει να θεωρηθεί η έκδοση της εφημερίδας αυτής μία απλή εκδοτική προσπάθεια και ότι σκοπός της ήταν να γίνει το όργανο μάχης στον χώρο της πολιτικής και των Ιδεών.
Το πολιτικό στίγμα της εφημερίδας “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” οριζότανε ευθέως από το σύνθημα: “Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη” και από την ξεκάθαρη τοποθέτησή της ότι είναι μια λαϊκή εθνικιστική εφημερίδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική εφημερίδα, που δεν δέχθηκε ποτέ και δεν της προσφέρθηκε άλλωστε κρατική ή ιδιωτική διαφήμιση.
Στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνον στην χαλύβδινη θέληση των δημιουργών της και στο υστέρημα των πιστών της.
Από το πρώτο της φύλλο και μέχρι σήμερα συνεχείς ήταν οι καταγγελίες για την απόκρυψή της, ενώ δεν έλειψαν και περιστατικά όπου κάποιοι αναρχοκομμουνιστές απειλούσαν τους ιδιοκτήτες των περιπτέρων, οι οποίοι είχαν το θάρρος να την αναρτούν.
Και ήταν το 1993 στα πρώτα βήματά της, όπου το Κίνημά μας και η εφημερίδα μας αντιμετώπισε την πρώτη προβοκάτσια με το περίφημο “χαράκωμα” της μαθήτριας.
Μια μαθήτρια από την περιοχή των Αμπελοκήπων κατήγγειλε ότι δύο χρυσαυγίτες της χαράκωσαν στο μέτωπο έναν αγκυλωτό σταυρό!
Τελικά αποδείχθηκε ότι το χαράκωμα ήταν μία απάτη, ήταν μια στημένη προβοκάτσια και σύμφωνα με την έκθεση του Ιατροδικαστού ήταν ένα τατουάζ που είχε γίνει με την θέλησή της.
Τότε, λοιπόν, με αφορμή αυτήν την στημένη προβοκάτσια οργανώθηκαν δεκάδες συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και σε μια πορεία αναρχοκομμουνιστών, η οποία ξεκίνησε από την Ομόνοια και κατέληξε στην Βουλή, ο “προοδευτικός” όχλος διά της βίας μάζεψε όλες τις εφημερίδες “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” από τα περίπτερα του κέντρου και τις έκαψε μπροστά στη Βουλή.
 Όμως, οι φλόγες αυτές δεν στάθηκαν αρκετές για να κάμψουν το φρόνημά μας, για να μας σταματήσουν.
Έτσι σήμερα όλοι και όλες εσείς, οι οποίοι στηρίζετε την λαϊκή εθνικιστική εφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” έχετε στα χέρια σας το φύλλο με αύξοντα αριθμό 1.000!
 Ο γράφων το κείμενο αυτό έχει την τιμή να υπογράφει εδώ και 23 χρόνια το κύριο άρθρο της εφημερίδος και πολλά άλλα κείμενα σε κάθε έκδοση της.
Επί 23 χρόνια δώσαμε την μάχη με τον έντυπο λόγο για μια Ελλάδα υπερήφανη και δυνατή, η οποία θα ανήκει στους Έλληνες.
Μια Ελλάδα που σήμερα όπως την κατάντησαν είναι έρμαιο της ξενοκρατίας, είτε αυτή έχει την μορφή των ξένων τοκογλύφων, οι οποίοι έχουν υποδουλώσει οικονομικά την Πατρίδα μας, είτε των εκατομμυρίων αλλοδαπών, οι οποίοι ήλθαν παράνομα στην χώρα μας.
 
1993: “Το πρόβλημα απαιτεί λύση”
 
Όλοι τον τελευταίο καιρό ασχολούνται και θυμήθηκαν το πρόβλημα αυτό το οποίο ονομάζουν παίζοντας με τις λέξεις… “προσφυγικό”, ένα πρόβλημα το οποίο είναι πραγματικά σοβαρό και τείνει να μετατρέψει την χώρα μας σε μία κοινωνική ζούγκλα, ενώ τα δημογραφικά δεδομένα είναι δυσοίωνα για το μέλλον του Έθνους μας.
Σε όλους αυτούς που θυμήθηκαν τώρα το πρόβλημα παραθέτω το απόσπασμα ενός άρθρου μου στην “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, σε ένα από τα πρώτα της φύλλα, σε ένα φύλλο του Φεβρουαρίου του 1993:
“14/2/1993, “ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΥΣΗ: Πεντακόσιες χιλιάδες λένε επίσημες πηγές ότι είναι οι λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας.
Άλλοι τους ανεβάζουν στο ένα εκατομμύριο.
Σκοπός τους η μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.
Μια εγκατάσταση, που εάν επιτευχθεί θα αλλάξει κυριολεκτικά την εθνολογική σύσταση της χώρας μας.
Με την αδιάψευστη γλώσσα των αριθμών και εάν λάβουμε υπόψιν μας την δυναμική αυξήσεως των λαθρομεταναστών, την υπογεννητικότητα του λαού μας και την «υπεργεννητικότητα» των ξένων είναι βέβαιον ότι σε μερικές δεκαετίες οι ξένοι θα έχουν ξεπεράσει το μισό του Ελληνικού πληθυσμού της Χώρας και σε 200 με 300 χρόνια θα είναι η συντριπτική πλειοψηφία.
Το πρόβλημα απαιτεί λύση, λύση άμεση, ριζική και αποφασιστική.
Ας κοιτάξουμε να διαφυλάξουμε την Πατρίδα μας, την ζωή και την περιουσία των πολιτών, την κοινωνική ειρήνη και ας μην δίνουμε σημασία στα παχιά λόγια περί «ανθρωπισμού» κάποιων θολοκουλτουριάρηδων «προοδευτικών»…
 Σε πόλεις και χωριά επιχειρηματίες, με σκοπό το εύκολο κέρδος απολύουν Έλληνες και προσλαμβάνουν ξένους με μεροκάματα πείνας.
Το κράτος έκανε νόμο γι’ αυτήν την περίπτωση, νόμο που τιμωρεί αυστηρά τους ασυνείδητους εργοδότες, νόμο που δυστυχώς δεν εφαρμόζεται.
Το προβλημάτων ξένων μπορεί να λυθεί, αρκεί να υπάρξει πολιτική βούληση και τόλμη προς αυτή την κατεύθυνση.
Οι ξένοι που βρίσκονται παράνομα στην Πατρίδα μας από κάπου βρίσκουν χρήματα και τρέφονται…
 Γι’ αυτούς που εργάζονται παράνομα θα αρκούσε ένας αιφνιδιαστικός έλεγχος στις επιχειρήσεις και η τιμωρία των ιδιοκτητών τους με υψηλά πρόστιμα των δέκα και είκοσι εκατομμυρίων, όπως άλλωστε προβλέπει ο νόμος. Τρεις, τέσσερις φορές να γίνει αυτό είναι βέβαιο πως δεν θα τολμήσει κανείς στη συνέχεια να προσλάβει λαθρομετανάστες.
 Επιτέλους πρέπει κυβέρνηση και κόμματα να αντιληφθούν ότι το προβλημάτων των ξένων είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, ένα πρόβλημα που απαιτεί άμεση και ριζική λύση και ότι αποστολή τους είναι να προστατεύουν τα εθνικά συμφέροντα και όχι να μαζεύουν ψήφους κάθε τέσσερα χρόνια.”
 
Συνεχίζουμε…
 
Δυστυχώς ούτε οι κυβερνήσεις, ούτε τα κόμματα που εξουσίασαν και εξουσιάζουν την Πατρίδα μας έλαβαν υπ’ όψιν τους αυτή την αυτονόητη πραγματικότητα, την οποία εμείς είχαμε το θάρρος και την τόλμη να παρουσιάσουμε απ’ τις αρχές ακόμη της δεκαετίας του ’90!
Δεν μας ικανοποιεί το ότι πολιτικά δικαιωθήκαμε.
Αντίθετα μας δίνει περισσότερη δύναμη και θέληση να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.
“ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” αριθμός φύλλου 1.000 και συνεχίζουμε…
 
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης