Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Καμμένου σε Δαβάκη: Καταφεύγει σε ασύστολα ψεύδη - Παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια

Απάντηση Καμμένου σε Δαβάκη: Καταφεύγει σε ασύστολα ψεύδη - Παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια
«Είναι άδικο και για τη ΝΔ να εκπροσωπείται από τον κ. Δαβάκη», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος
«Ο κ. Δαβάκης παίζει πρωτοφανή μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, στους οποίους η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ, της οποίας ήταν μέλος, έκοψε το 35% των μισθών», απαντά ο υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος, στον υπεύθυνο του Τομέα Άμυνας της ΝΔ, βουλευτής Λακωνίας, Θ. Δαβάκη.
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος κατηγορεί τον κ. Δαβάκη ότι «καταφεύγει σε ασύστολα ψεύδη, αναζητώντας απεγνωσμένα τρόπους να ασκήσει αντιπολίτευση.
Τα ισοδύναμα μέτρα,τα οποία επικαλείται ο κ. Δαβάκης, εστάλησαν στο Υπουργείο Οικονομικών στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 με το έγγραφο: Φ.800/323/136859/Σχέδιο 2722/16.09.2016 - ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ.
Αν κάποιοι δεν σέβονται τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο κ. Δαβάκης και το κόμμα του».
«Είναι άδικο και για τη Νέα Δημοκρατία να εκπροσωπείται από τον κ. Δαβάκη, που είτε δεν κατανοεί είτε παίζει το παιχνίδι του παραλόγου», καταλήγει ο κ.Καμμένος.
Σημειώνεται ότι  σε δήλωσή του ο Υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της ΝΔ, βουλευτής Λακωνίας, Θ. Δαβάκης, ανέφερε πως  «η 30η Σεπτεμβρίου παρήλθε και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έστειλε στο υπουργείο Οικονομικών τα χρηματικά ισοδύναμα για να μην ανασταλούν οι μισθολογικές  προαγωγές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «οι μάσκες της κοροϊδίας από τον κ. Καμμένο που έπεσαν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης