Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Παππά - Τσίπρα με τους νέους καναλάρχες – Αύριο 30/9 η πρώτη δόση από τον Σαββίδη

Συνάντηση Παππά - Τσίπρα με τους νέους καναλάρχες – Αύριο 30/9 η πρώτη δόση από τον Σαββίδη
Πρώτος την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ακολούθησε ο Γιάννης Αλαφούζος
Τους δύο από τους τρεις οριστικούς υπερθεματιστές τηλεοπτικών αδειών συνάντησε σήμερα 29/9 το απόγευμα ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.
Πρώτος την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ακολούθησε ο Γιάννης Αλαφούζος.
Οι συναντήσεις, που ήταν προγραμματισμένες, θα ολοκληρωθούν τις επόμενες δύο ημέρες, καθώς ο υπουργός θα δει τον Θοδωρή Κυριακού αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη, αφού ο τέταρτος υπερθεματιστής καταβάλει πρωτίστως το ποσό της πρώτης δόσης.
Καλά πληροφορημένες πηγές αποκάλυπταν στο bankingnews.gr ότι κατά την αρχική εξέταση του «πόθεν έσχες» του κ. Σαββίδη, ο ομογενής επιχειρηματίας διαθέτει σημαντικές δυνατότητες ρευστότητας και δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο να έχει ολοκληρωθεί η εξέταση του «πόθεν έσχες», με τον επιχειρηματία να καταθέτει σε ΔΟΥ την πρώτη δόση.
Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι στις συναντήσεις του Νίκου Παππά με τους κ.κ. Αλαφούζο και Μαρινάκη παρευρέθηκε για λίγα λεπτά και ο Αλέξης Τσίπρας, που θέλησε να χαιρετίσει και να έχει μία πρώτη επαφή με τους υπερθεματιστές.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως οι δύο επιχειρηματίες ζήτησαν την επιτάχυνση των διαδικασιών ώστε να εκπέμψουν σήμα οι νέοι σταθμοί όσο το δυνατόν ταχύτερα, αίτημα που βρίσκει σύμφωνη και την κυβέρνηση.

Δ. Α.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης