Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Εκποίηση δημόσιας περιουσίας ή κόφτης αν αστοχήσουμε στα οικονομικά

Λεβέντης: Εκποίηση δημόσιας περιουσίας ή κόφτης αν αστοχήσουμε στα οικονομικά
Να δεχθεί την οικουμενική ο Τσίπρας για να φύγει η χώρα από τα μνημόνια είπε ο κ.Λεβέντης
Την θέση ότι αν η κυβέρνηση αστοχήσει στα οικονομικά τότε ή θα εκποιηθεί η δημόσια περιουσία ή θα ενεργοποιηθεί ο «κόφτης» διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Λεβέντης επανέλαβε τα περί λάσπης στο ότι υπήρξε προσέγγιση με τον Αλέξη Τσίπρα.
«Κεντρώος θα μείνω και κεντρώος θα πεθάνω.
Δεν έχουμε σχέση πολιτικά με τον κ.Τσίπρα» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, τονίζοντας ότι «πολλοί από το ΣΥΡΙΖΑ είναι βαρίδια».
«Δεν υποστηρίζουν την ευρωπαϊκή τροπή και δεν βοηθούν τον Τσίπρα» είπε ο κ.Λεβέντης, αναφέροντας πως υπάρχει απλά μια φιλία με τον κ.Τσίπρα, η οποία όπως τόνισε μπορεί να υπάρξει και με τον κ.Μητσοτάκη «αρκεί να μην έχει το καρκίνωμα με την εξουσία».
Όπως είπε ο κ.Λεβέντης, τρεις λύσεις έχει μπροστά του ο Τσίπρας.
«Ή να δεχθεί την οικουμενική για 2 – 3 χρόνια και να φύγουμε από τα μνημόνια ή να κάνει εκλογές και να καταλήξουμε πάλι στην απλή αναλογική ή να μείνε και όπου τον βγάλει» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης.
Αναφερόμενος στην χθεσινή ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα των 2,8 δις ευρώ και την ένταξη της ΕΥΔΑΠ στο υπερταμείο, είπε πως «το νερό σαν αγαθό δεν πωλείται αλλά η διαχείριση του μπορεί να δοθεί σε ιδιώτη».
Όσον αφορά την Παιδεία, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι χρειάζεται διάλογος ανάμεσα στα κόμματα και όχι να κάνει ο κάθε υπουργός ότι θέλει ενώ στο κρίσιμο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ.Λεβέντης είπε ότι «αν κλείσει τα κανάλια ο πρωθυπουργός θα βρει το λαό μπροστά του».
Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις, είπε πως «είναι παλιά η ιστορία με τις δημοσκοπήσεις».
«Η Ένωση Κεντρώων δεν έχει 2%.
Θεωρώ ότι είναι στο 6% με 7%» είπε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης