Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο - «Ξεπούλημα της χώρας»

Γεννηματά: Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο - «Ξεπούλημα της χώρας»
«Η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση. Μια άλλη πολιτική. Δεν αποτελεί λύση η δεξιά στροφή, η επιστροφή στις συντηρητικές πολιτικές. Κανείς δεν θέλει να γυρίσει η χώρα πίσω. Χρειάζεται εθνική γραμμή. Απαράβατος όρος γι' αυτό είναι η εθνική συνεννόηση»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για «ξεπούλημα της χώρας».
«Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την ψήφο τους απόψε ολοκληρώνουν την άνευ όρων παράδοση του εθνικού πλούτου σε ξένα συμφέροντα. Πρόθυμοι, υπάκουοι και υποταγμένοι στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών», τόνισε η Γεννηματά, περιγράφοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση λέγοντας ότι οι μόνοι που δεν το αντιλαμάνονται είναι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και τα κυβερνητικά στελέχη.
Η ίδια υποστήριξε, ότι τον περασμένο Μάιο έλεγαν ψέματα πως δεν θα ιδιωτικοποιηθούν δημόσιοι οργανισμοί και ότι νέοι επαγγελματίες δεν θα επιβαρυνθούν με επιπλέον βάρη - αλλά γίνεται το αντίθετο.
Η Γεννηματά τόνισε, ότι «η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση. Μια άλλη πολιτική. Δεν αποτελεί λύση η δεξιά στροφή, η επιστροφή στις συντηρητικές πολιτικές. Κανείς δεν θέλει να γυρίσει η χώρα πίσω. Χρειάζεται εθνική γραμμή. Απαράβατος όρος γι' αυτό είναι η εθνική συνεννόηση», ανέφερε η Γεννηματά, επικρίνοντας Τσίπρα ότι είναι ωσεί παρών στις αποφάσεις που λαμβάνει η Ευρώπη για το προσφυγικό.
Σε υψηλούς τόνους η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επέκρινε την κυβέρνηση για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, βάλλοντας ευθέως κατά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παπά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης