Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαργιώτας (Ποτάμι): Έχουμε μια κυβέρνηση σούπερ μάρκετ, πουλάει σε όλους ανάλογα με τις ανάγκες τους

Μπαργιώτας (Ποτάμι): Έχουμε μια κυβέρνηση σούπερ μάρκετ, πουλάει σε όλους ανάλογα με τις ανάγκες τους
Μεταφέρει τη δημόσια περιουσία σε μια ανώνυμη εταιρεία, της οποίας επικεφαλής για 99 χρόνια θα είναι ένας Ευρωπαίος είπε ο βουλευτής του Ποταμιού
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε σούπερ μάρκετ που πουλά σε όλους ανάλογα με τις ανάγκες τους, εξαπέλυσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Κ. Μπαργιώτης κατά την ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τα προαπαιτούμενα.
«Έχουμε μια κυβέρνηση σούπερ μάρκετ που πουλάει σε όλους, ανάλογα με τις ανάγκες τους, ό,τι θέλουν να ακούσουν και τελικά ψηφίζει τα πάντα συντεταγμένα», είπε ο κ.Μπαργιώτας, τονίζοντας ότι η κυβερνητική πλειοψηφία τελικά, χωρίς ενδοιασμό, θα ψηφίσει την υπαγωγή της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στην ΕΔΗΣ.
Ο κ. Μπαργιώτας έκανε λόγο για απόλυτο πολιτικό κυνισμό αναφορικά με το σκέλος του νομοσχεδίου που ρυθμίζει θέματα του υπουργείου Εργασίας, διότι εξαπατήθηκαν αγρότες, νέοι επιστήμονες και νέοι ξενοδόχοι.
Επιπλέον, μίλησε για πολιτικό αμοραλισμό στην περίπτωση της μεταφοράς δημόσιας περιουσίας σε μια ανώνυμη εταιρεία, της οποίας επικεφαλής θα είναι τα επόμενα χρόνια 99 ένας Ευρωπαίος.
«Πρόκειται περί ενός άθλου αυτής της κυβέρνησης, που μιλούσε για κατοχές και η οποία εκχωρεί την δημόσια περιουσία σε ένα ανεξάρτητο οργανισμό που διοικείται από τρίτους. Αυτή είναι η πραγματικότητα» τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης