Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβέρνηση: Κανονικά η υποδόση των 2,8 δις ευρώ - Προχωρά η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες

Κυβέρνηση: Κανονικά η υποδόση των 2,8 δις ευρώ - Προχωρά η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες
Η τρέχουσα αξιολόγηση στο επίκεντρο του άτυπου υπουργικού στο Μαξίμου υπό τον Τσίπρα
Η πορεία της τρέχουσας αξιολόγησης βρέθηκε στο επίκεντρο του άτυπου υπουργικού συμβουλίου που έγινε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και εκκρεμεί η κατάθεση ενός ακόμα νομοσχεδίου για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, με τις κυβερνητικές πηγές να τονίζουν πως ό,τι δεν περιλαμβάνεται σε αυτά τα δύο δύο νομοθετήματα έχει πάρει παράταση και δεν επηρεάζει το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης.
Συνεπώς, σημειώνεται ότι θα εκταμιευτεί κανονικά η υποδόση των 2,8 δις ευρώ.
Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε και το θέμα του διαγωνισμού με τις τηλεοπτικές άδειες, με την κυβέρνηση να επισημαίνει τη δήλωση του πρωθυπουργού στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ότι όποιος δεν καταβάλει το τίμημα βγαίνει εκτός της διαδικασίας.
Από τη κυβέρνηση αναφέρεται ότι η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά με τον επόμενο που αναδείχθηκε από τη δημοπρασία, επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τη διαδικασία θα πρέπει να διενεργηθεί έλεγχος του πόθεν έσχες εντός πέντε ημερών και εντός 15 ημερών να καταβληθεί τι τίμημα και εκτιμάται ότι η σημερινή εξέλιξη της αποχώρησης του κ.Καλογρίτσα, αναμένεται να ανεβάσει το τίμημα, καθώς ο κ. Σαββίδης είχε δώσει περισσότερα χρήματα διεκδικώντας την άδεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης