Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρά το φιάσκο της Attica bank και του χρέους... στο Συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ μαζεύει κόσμο...

Παρά το φιάσκο της Attica bank και του χρέους... στο Συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ μαζεύει κόσμο...
Eίναι ακόμα σε εξέλιξη παρασκήνιο και ζυμώσεις για το ποιος θα είναι ο νέος Γραμματέας του Κόμματος
Παρά τα ανοιχτά μέτωπα και τις επιθέσεις της Αντιπολίτευσης , ο ΣΥΡΙΖΑ , ενόψει και του Συνεδρίου του στα μέσα Οκτωβρίου, αργά αλλά σταθερά δείχνει να «μαζεύει» κόσμο.
Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες ότι από την στιγμή που δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για το Συνέδριο και μέχρι τώρα υπάρχουν κάτι παραπάνω από 7.000 εγγραφές νέων μελών στις Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ , είτε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας , είτε με την κλασική διαδικασία απ’ ευθείας εγγραφής στις Οργανώσεις. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, όπως υπολογίζεται έχουν «περάσει» περί τις 1200 νέες εγγραφές , ενώ οι υπόλοιπες δρομολογήθηκαν μεσω των Οργανώσεων.
Πάντως είναι ακόμα σε εξέλιξη παρασκήνιο και ζυμώσεις για το ποιος θα είναι ο νέος Γραμματέας του Κόμματος που θα υποδειχθεί και θα αναδειχθεί από την εκλογική διαδικασία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένα σενάρια που έφεραν κορυφαίους Υπουργούς της Κυβέρνησης, όπως ο Π. Σκουρλέτης, πιθανότατοι υποψήφιοι για να αναλάβουν την θέση του Γραμματέα , δεν φαίνεται να προχωρούν για την ώρα τουλάχιστον , καθώς ανάμεσα σε άλλα και οι ίδιοι που εφέροντο ως πιθανοί Γραμματείς , έχουν διαμηνύσει ότι δεν είναι στις προτεραιότητες τους μια τέτοια επιλογή.
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες εξετάζεται σοβαρά το σενάριο να προταθεί εκ νέου για Γραμματέας του Κόμματος , ο νυν Γραμματέας Τάκης Ρήγας .
Πάντως ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Φώτη Κουβέλη , εδώ και χρόνια, ο Χρήστος Μαυροκεφαλίδης έχει ήδη εγκατασταθεί στηνν Κουμουνδούρου και ενεργοποιεί εν΄όψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ , πολλά παλιά στελέχη της ΔΗΜΑΡ.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο Φώτης Κουβέλης , θα δώσει το παρόν στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με ενωτικούς τόνους από όλες τις πλευρές , ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δώσουν το παρόν στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην επώνυμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης