Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Δεν ζητάμε μόνο εμείς πρόωρες εκλογές αλλά ολόκληρη η κοινωνία

Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Δεν ζητάμε μόνο εμείς πρόωρες εκλογές αλλά ολόκληρη η κοινωνία
Οι μισοί υπουργοί της κυβέρνησης, δηλώνουν ότι ο Καλογρίτσς συνδέεται με υπόγειες διαδρομές μαύρου χρήματος
Επαναφέρει το αίτημα των πρόωρων εκλογών ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υπογραμμίζοντας ότι "δεν αποτελεί έναν κοινότυπο αντιπολιτευτικό ελιγμό, αλλά μια αυτονόητη εθνική αναγκαιότητα".
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Βραδινή, ο βουλευτής της ΝΔ, ακολουθώντας την τακτική κι άλλων βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέτει ζήτημα πρόωρων εκλογών λέγοντας ότι «σύντομα, με τη φοροκαταιγίδα που έρχεται, δε θα είμαστε μόνο εμείς που θα ζητάμε εκλογές, αλλά ολόκληρη η κοινωνία».
O κ. Βαρβιτσιώτης είπε ακόμη ότι από την άνοιξη θα ενεργοποιηθεί ο «κόφτης» και πρόσθεσε ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, αφού, μέχρι στιγμής, όλα τα δημόσια έσοδα υστερούν από τους αρχικούς στόχους.
Αναφερόμενος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και την υπόθεση Καλογρίτσα σημείωσε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες. «Και αυτό δεν είναι κάτι που το λέω μόνο εγώ, το λένε οι ίδιοι, από μόνοι τους.
Σήμερα, άλλωστε, οι μισοί υπουργοί της κυβέρνησης, δηλώνουν ότι ο συγκεκριμένος υπερθεματιστής συνδέεται με υπόγειες διαδρομές μαύρου χρήματος», πρόσθεσε.
«Νομίζω ότι τρόπος που χειρίστηκε η κυβέρνηση το διαγωνισμό στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, αποσκοπούσε σε ένα και μόνο πράγμα:
Να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το δικό του κανάλι», υποστήριξε ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρόσθεσε:
«Κανένας δεν αμφισβητεί ότι πρέπει να μπει μια τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.
Η τάξη, όμως, αυτή δεν επιτυγχάνεται με νόμους - τύπου Παπά, που καθιστούν τον εαυτό τους "καναλάρχη". Όταν περιορίζεις την πολυφωνία, περιορίζεις την ίδια τη δημοκρατία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης