Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης: Άσφαιρα τα πυρά της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες - Θα αποδειχθούν ριζοσπαστικές

Βούτσης:  Άσφαιρα τα πυρά της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες - Θα αποδειχθούν ριζοσπαστικές
Στο τέλος της διαδικασίας για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών θα είναι κοινή η παραδοχή ότι υπήρξε μια μεγάλη τομή
Απάντηση στη ΝΔ για τα περί απώλειας του ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.
Χαρακτήρισε άσφαιρα τα πυρά της Νέας Δημοκρατίας και υπογράμμισε οτι "στο τέλος της διαδικασίας για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών θα είναι κοινή η παραδοχή ότι υπήρξε μια μεγάλη τομή".
Ζήτησε μάλιστα από τη ΝΔ να μην προβαίνει σε άσκοπες και περιττές δηλώσεις γιατι προκαλούνται και περιττές πολιτικές εντάσεις για το θέμα, όταν όλα λειτουργούν στο πλαίσιο των νόμων του κράτους.
Απαντώντας στον πρόεδρο της Ν.Δ. που κατήγγειλε ότι η Βουλή "λειτουργεί στα όρια της συνταγματικότητας", δηλώνει πως κάνει ότι μπορεί για να υπάρξει μια άριστη συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων και επισημαίνει ότι έχουν γίνει πολλά και σημαντικά βήματα για να είναι η Βουλή ανοιχτή στην κοινωνία, στα μεγάλα σύγχρονα προβλήματα και δίπλα στις ευπαθείς ομάδες, στη νεότητα και στα σχολειά.
Αποδοκιμάζει τη συμπεριφορά ορισμένων βουλευτών στη Βουλή, με την εξής παρατήρηση:
"Είναι λάθος να αποδεχόμαστε την έκπτωση της πολιτικής, την υποταγή της, την υποτέλεια της, την υπαλληλία της -σε ένα βαθμό- στους νόμους της αγορά και στους νόμους των media. Η πολιτική έχει ακόμα την εξουσία και την ευθύνη των αποφάσεων".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης