Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη: Οι ΑΝΕΛ τάσσονται ξεκάθαρα με τις θέσεις του Αρχιεπισκόπου στο θέμα των θρησκευτικών

Χρυσοβελώνη: Οι ΑΝΕΛ τάσσονται ξεκάθαρα με τις θέσεις του Αρχιεπισκόπου στο θέμα των θρησκευτικών
Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος από τους υπερθεματιστές δεν πληροί τις προϋποθέσεις πάμε στον επόμενο είπε η υφυπουργός Υποδομών
Το «ρήγμα» στο εσωτερικό της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα των θρησκευτικών και των αλλαγών που προωθεί το υπουργείο Παιδείας επιβεβαίωσε η υφυπουργός Υποδομών και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Οι ΑΝΕΛ τάσσονται ξεκάθαρα με τις θέσεις του Αρχιεπισκόπου στο θέμα των θρησκευτικών.
Χρειάζεται να εμπλουτιστεί και να γίνει πιο κατανοητό αλλά όχι να αλλάξει κατεύθυνση» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κα.Χρυσοβελώνη.
Ερωτηθείσα για το θέμα του υπερταμείου η κα.Χρυσοβελώνη τόνισε κατηγορηματικά ότι «η υπαγωγή δημόσιων οργανισμών στο νέο υπερταμείο δεν σημαίνει ξεπούλημα».
«Ήταν μια υποχρέωση που είχε ήδη επιβληθεί από το καλοκαίρι του 2015.
Τα οικονομικά αυτών των οργανισμών δεν ήταν σε καλή κατάσταση οπότε υπήρξε μια ανάγκη να υπαχθούν για να εξυγιανθούν δηλαδή να λειτουργήσουν πλέον σωστά και όχι με έναν τρόπο που δεν είναι απολύτως ορθόδοξος» ανέφερε η υφυπουργός Υποδομών.
Όσον αφορά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες η υφυπουργός υποστήριξε πως υπήρξε μια διαγωνιστική διαδικασία, ότι αυτή έγινε με όρους νομιμότητας και ότι όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία δεν έφεραν αντιρρήσεις για τις προϋποθέσεις που έγινε ο διαγωνισμός.
«Αν στην πορεία διαπιστωθεί ότι κάποιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις, πάμε στον επόμενο» είπε η κα.Χρυσοβελώνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης