Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: «Υποκριτικό» το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τα Θρησκευτικά

ΚΚΕ: «Υποκριτικό» το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τα Θρησκευτικά
Το κόμμα του Δημήτρη Κουτσούμπα κάνει λόγο για προσπάθεια «αναπροσανατολισμού» από το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ
Ως «υποκριτικό» χαρακτηρίζει το ενδιαφέρον της ελληνικής κυβέρνησης και του Νίκου Φίλη να καταργήσουν τους αναχρονισμούς στο σχολείο, όπως αυτού των Θρησκευτικών, το ΚΚΕ.
Μέσω ανακοίνωσης του, το κόμμα του Δημήτρη Κουτσούμπα κάνει λόγο για προσπάθεια «αναπροσανατολισμού» από τα δύο μεγάλα κόμματα, το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ:
«Ο αποπροσανατολισμός καλά κρατεί. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αφού χτες ψήφισαν χεράκι- χεράκι την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού κι ετοιμάζονται να ψηφίσουν μαζί πολλά από τα νέα μέτρα της πρώτης και δεύτερης αξιολόγησης, βρήκαν νέο θέμα για να τσακωθούν.
Αυτή τη φορά το μάθημα των Θρησκευτικών.
Το ενδιαφέρον της κυβέρνησης και του υπουργού κ. Φίλη να καταργηθούν κάποιοι αναχρονισμοί στο σχολείο, όπως είναι ο τρόπος διδασκαλίας των Θρησκευτικών είναι υποκριτικό».
Στη συνέχεια, το ΚΚΕ τονίζει πως εξίσου αναχρονιστικό με τον τρόπο διδασκαλίας των Θρησκευτικών «είναι και οι μαθητές να κάνουν μάθημα σε παγκάκι, ελλείψει αιθουσών, όπως επίσης ένας εκπαιδευτικός να τα κάνει όλα, για να κρυφτούν κάτω από το χαλί οι τεράστιες ελλείψεις και τα κενά, που διατηρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ». «Μόνο που γι’ αυτούς τους αναχρονισμούς η κυβέρνηση δεν δείχνει το ανάλογο ενδιαφέρον», καταλήγει η ανακοίνωση…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης