Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Η διαπλοκή δίνει τα ρέστα της για να πέσει η κυβέρνηση – Χρειαζόμαστε σταθερότητα

Παπαδημούλης: Η διαπλοκή δίνει τα ρέστα της για να πέσει η κυβέρνηση – Χρειαζόμαστε σταθερότητα
Να συγκεκριμενοποιηθούν τα μέτρα για το χρέος, να μην αναβληθεί η συζήτηση για μετά τις εκλογές στη Γερμανία είπε ο κ.Παπαδημούλης
Την θέση ότι η διαπλοκή δίνει τα ρέστα της αυτές τις ημέρες προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης αναφερόμενος στις αντιδράσεις για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Ο στόχος τους είναι να θολώσουν τα νερά και να παραμείνει απαράλλακτη η ποιότητα του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.
Για πρώτη φορά θα πάρουμε χρήματα υπέρ του δημοσίου από τους πολύ πλούσιους Έλληνες {..}.
Πρέπει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο να συγκροτηθεί και να ελέγξει τη τήρηση των κανόνων», είπε μιλώντας Στο Κόκκινο ο κ.Παπαδημούλης.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην ανάγκη να υπάρξει λύση για την απομείωση του ελληνικού χρέους.
«Για πρώτη φορά έσπασε το ταμπού και όλοι δανειστές δέχτηκαν ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο.
Πριν το 2012 είχε δοθεί μια πιο γενικότερη θεώρηση που αντί να αξιοποιήσει η τότε κυβέρνηση την άφησε στο συρτάρι.
Το ζητούμενο είναι η συγκεκριμενοποίηση των μέτρων να γίνει και η συζήτηση για το χρέος να μην αναβληθεί για μετά τις γερμανικές εκλογές» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, υπογραμμίζοντας πως οι προβλέψεις για την οικονομία για τα επόμενα δύο χρόνια είναι πάρα πολύ καλές.
«Ένα δεύτερο θέμα είναι μετά το τέλος του προγράμματος να έχουμε χαμηλότερα πλεονάσματα που να μπορούν να εξυπηρετήσουν το χρέος και τα χρήματα να βοηθούν την ανάπτυξη να πηγαίνουν στο κόσμο» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφορικά με την υπόθεση της Attica Bank, είπε πως «γίνεται πόλεμος» και ότι «πρέπει να ψαχτούν τα πάντα, όπως και το πως δανείστηκαν τα 13 εκ. ευρώ σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από την τράπεζα Αττικής, με ποιους όρους και αν εξυπηρετούνται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης