Πολιτική

Θεοχάρης: Δημιουργείται μια νέα διαπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ – Η κυβέρνηση έχει γαντζωθεί στην εξουσία

Θεοχάρης: Δημιουργείται μια νέα διαπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ – Η κυβέρνηση έχει γαντζωθεί στην εξουσία
Στις τηλεοπτικές άδειες δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα υποστήριξε ο βουλευτής του Ποταμιού
Την θέση ότι στο θέμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες δεν τηρούνται καν τα προσχήματα από την κυβέρνηση διατύπωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος υποστήριξε πως δημιουργείται μια νέα διαπλοκή από το ΣΥΡΙΖΑ.
«Η διαπλοκή είναι σε δύο σημεία.
Πρώτον, οι διαφημίσεις που δίνει η κυβέρνηση σε φιλικά μέσα ενημέρωσης και δεύτερον σε προμηθευτές του Δημοσίου και εργολάβους, εάν έχουν ΜΜΕ» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Θεοχάρης, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτες τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη.
Ερωτηθείς για το εάν βλέπει εκλογές ο κ.Θεοχάρης υποστήριξε πως η κυβέρνηση έχει γαντζωθεί στην εξουσία, έχοντας τοποθετήσει χιλιάδες ανθρώπους σε θέσεις στο Δημόσιο.
Αναφορικά με τις εξελίξεις στο μεσαίο χώρο ή στον χώρο της κεντροαριστεράς, ο κ.Θεοχάρης είπε πως έφυγε από το Ποτάμι επειδή έβλεπε πως «το κόμμα ήθελε και δεν ήθελε να εμπλακεί στο θέμα της κεντροαριστεράς».
Ο κ.Θεοχάρης απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με την κεντροαριστερά, αν η διαδικασία δεν ξεκινήσει από την αρχή ή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης