Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φωτίου: Όλα στο φως, όλα στη Δικαιοσύνη - Δεν υπάρχουν οριστικοί υπερθεματιστές

Φωτίου: Όλα στο φως, όλα στη Δικαιοσύνη - Δεν υπάρχουν οριστικοί υπερθεματιστές
«Η Δικαιοσύνη θα λάμψει», υπογράμμισε η κα Φωτίου 
«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση της νομιμότητας», τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, μιλώντας σήμερα, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στον ραδιοσταθμό Real.
Όπως χαρακτηριστικά προσέθεσε, «νομιμότητα και μόνο νομιμότητα μετά από 27 χρόνια παρανομίας».
Η κα Φωτίου σημείωσε ότι είναι ανάγκη η πολιτική να βρεθεί εκτός του τηλεοπτικού τοπίου, «αυτό ήταν που καταγγέλλαμε εμείς τόσα χρόνια. Όπως είπε ο πρωθυπουργός, εμείς δεν έχουμε κανέναν φίλο για να ενισχύσουμε. Και να είχαμε, δεν επρόκειτο να τον ενισχύσουμε».
Επιπλέον, επισήμανε «όλα στο φως, όλα στη Δικαιοσύνη, όλα με νομιμότητα. Όπως πάντα, όλη η εκστρατεία κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά από έναν μήνα καταρρέει και κανείς δεν ζητάει μετά συγνώμη. Η Δικαιοσύνη θα λάμψει».
Σε ερώτηση σχετικά με την διαδικασία που ακολουθήθηκε από την πενταμελή επιτροπή που έλεγξε τα πόθεν έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών, ο Θεανώ Φωτίου ανέφερε: « Οι τέσσερις δεν είναι προσωρινοί υπερθεματιστές; Ελέγχεται το πόθεν έσχες τους. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν έχει νόμιμα τα χρήματα που δήλωσε ότι έχει στο πόθεν έσχες, εκπίπτει και πάει ο επόμενος».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης