Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Σκάνδαλο η υπόθεση Καλογρίτσα - Γνωστό πως είναι φίλος της κυβέρνησης

Βορίδης: Σκάνδαλο η υπόθεση Καλογρίτσα - Γνωστό πως είναι φίλος της κυβέρνησης
Ο ίδιος εκτίμησε πως η κυβέρνηση θέλει να κλείσει τα κανάλια για να ανοίξει τα δικά της
«Ο Καλογρίτσας είναι ο δικός τους, είναι γνωστό ότι είναι φίλος της κυβέρνησης», ανέφερε ο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real, σχετικά με τα ζητήματα που έχουν προκύψει με το Πόθεν Έσχες του προσωρινού υπερθεματιστή μιας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο κ. Βορίδης, «ο κ. Καλογρίτσας έχει συγγενικές σχέσεις με μέλη της κυβέρνησης, εδώ πρόκειται για μέγα σκάνδαλο το οποίο αποκαλύφθηκε μέσα από την πίεση της αντιπολίτευσης».
Ο ίδιος εκτίμησε πως η κυβέρνηση θέλει να κλείσει τα κανάλια για να ανοίξει τα δικά της και πρόσθεσε ότι «είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη επιτροπή, που διορίστηκε από την κυβέρνηση με τη συγκεκριμένη πολιτική απόφαση του γενικού γραμματέα που είναι κυβερνητικός, επέτρεψε να προχωρήσει σε μία διαδικασία και να οριστεί οριστικός υπερθεματιστής κάποιος ο οποίος δεν έχει 1 ευρώ και έχει προσκομίσει για απόδειξη του Πόθεν Έσχες του τη δήλωση ενός τρίτου που έχει κάτι βοσκοτόπια»
Αναφερόμενος στην πενταμελή επιτροπή Διενέργειας του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Βορίδης δήλωσε ότι είχε πολιτική οδηγία από τον κ.Παππά να βγάλει γρήγορα το πόρισμα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης