Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ για τηλεοπτικές άδειες: Προσπάθεια της κυβέρνησης για συγκάλυψη σκανδάλου

ΝΔ για τηλεοπτικές άδειες: Προσπάθεια της κυβέρνησης για συγκάλυψη σκανδάλου
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τους κκ. Κουμουτσάκο, Βορίδη και Τσιάρα
Για προσπάθεια της κυβερνητικής πλειοψηφίας να συγκαλύψει ένα σκάνδαλο έκαναν λόγο σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο συντονιστής Δικαιοσύνης Μάκης Βορίδης και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Τσιάρας, σχολιάζοντας το διαγωνισμό για τις άδειες.
«Έναν ακριβώς χρόνο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, τα γενέθλια του ενός χρόνου κυβέρνησης έχουν μετατραπεί σε μνημόσυνο απώλειας του ‘‘ηθικού πλεονεκτήματος’’», τόνισαν τα στελέχη της ΝΔ.
Παράλληλα, σημείωσαν ότι η μειοψηφία επέβαλε τη διαφάνεια και θα προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς, οι τέσσερις υπερθεματιστές και ο γγ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λεύτερης Κρέτσος.
Σημείωσαν ότι ο διαγωνισμός είναι «αίολος στο σύνολο του» ενώ αν ισχύει ότι η εγγυητική του κ. Καλογρίτσα για να πάρει μέρος στο διαγωνισμό προέρχεται από δάνειο της ίδιας τράπεζας, δηλαδή της Αttica Bank, φαίνεται ότι όλα έχουν σχέση (Σπίρτζης, Καλογρίτσας, Καραμπάτσος και η Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης