Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Η ΝΔ υιοθετεί την πρακτική της περούκας – Πόλεμος ανακοινώσεων κυβέρνησης – ΝΔ

Γεροβασίλη: Η ΝΔ υιοθετεί την πρακτική της περούκας – Πόλεμος ανακοινώσεων κυβέρνησης – ΝΔ
Είχε προηγηθεί σκληρή απάντηση και του Ν. Παππά κατά της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ υιοθετεί την πρακτική της περούκας διατύπωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ για το ταξίδι του υπ.Επικρατείας Ν. Παππά στις ΗΠΑ.
Με μήνυμα της στο twitter η κα.Γεροβασίλη σχολιάζει με αυτόν τον τρόπο την ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία κάνει λόγο για «τουριστική περιήγηση» του υπ. Επικρατείας, διατύπωση που συμπίπτει με τις αναρτήσεις των δύο δημοσιογράφων που ενεπλάκησαν στην παρακολούθηση του κ. Παππά.
Νωρίτερα στην ανακοίνωση της ΝΔ είχε απαντήσει και ο υπ.Επικρατείας, Ν. Παππάς, ο οποίος έκανε λόγο για έλλειψη πρωτοτυπίας.
«Καμία πρωτοτυπία.
Την ανακοίνωση της Ν.Δ. την έχουν γράψει οι φέροντες περούκα εδώ και τρεις μέρες» υποστήριξε ο κ.Παππάς.
Σημειώνεται ότι η ΝΔ σε χθεσινή ανακοίνωση της ανέφερε ότι «ο κ. Παππάς θα πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα ότι η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών έχει ήδη γίνει μπούμεραγκ για τον ίδιο τον Yπουργό - καναλάρχη, για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή τους».
«Μετά τις αποκαλύψεις για τα δάνεια ενός εκ των πλειοδοτών, η υπόθεση εξελίσσεται σε κυβερνητικό Βατερλό», σχολιάζει η ΝΔ με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον κ. Καλογρίτσα
«Όμως, όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις του κ. Παππά, τα νέα αυτά δεν πρέπει να φτάνουν στον τόπο των πολυήμερων τουριστικών περιηγήσεων του σε Καναδά και ΗΠΑ.
Περιηγήσεων που γίνονται με χρήματα των άγρια φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
«Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα από την οποία είναι αποκομμένος ο κ. Παππάς, αν και είναι Yπουργός... Επικρατείας!» ανέφερε στην ανακοίνωση της η ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης