Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λ. Αυγενάκης: Ο νόμος Παππά θα καταργηθεί μόλις η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση

Λ. Αυγενάκης: Ο νόμος Παππά θα καταργηθεί μόλις η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση
«Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές, ούτως ή άλλως, αν τελικά ο διαγωνισμός κριθεί αντισυνταγματικός από το ΣτΕ»
Τη διαβεβαίωση πως ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες θα καταργηθεί «ευθύς αμέσως» όταν η Νέα Δημοκρατία γίνει και πάλι κυβέρνηση εξέφρασε ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης.
«Ο νόμος Παππά θα καταργηθεί ευθύς αμέσως μόλις η Ν.Δ. αναλάβει τη διακυβέρνηση, εάν φυσικά νωρίτερα, δεν έχει αποφανθεί και δεν έχει διαπιστώσει την αντισυνταγματικότητά του το ΣτΕ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».
Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε την άποψη πως η χώρα πρέπει «να οδηγηθεί σε εκλογές, ούτως ή άλλως», αν τελικά ο διαγωνισμός κριθεί αντισυνταγματικός από το ΣτΕ.
«Αυτό ένα ζήτημα που επιβαρύνει, την ήδη επιβαρυμένη θέση της κυβέρνησης, του κ. Τσίπρα και όλων των στελεχών της κυβέρνησής του.
Δεν πρόκειται με τίποτα να αφήσουμε αναξιοποίητο ή να αφήσουμε στην τύχη του ένα τόσο σημαντικό θέμα, που αφορά την δυνατότητα ή την προέλευση των χρημάτων που επικαλούνται οι 4 διεκδικητές- νικητές του διαγωνισμού αυτού για τις άδειες των καναλιών, να περάσει στο ντούκου», σχολίασε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης