Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξυδάκης: Ο Μητσοτάκης παρουσίασε ένα καινούριο Ζάππειο – Οι υποσχέσεις του δεν στηρίζονται πουθενά

Ξυδάκης: Ο Μητσοτάκης παρουσίασε ένα καινούριο Ζάππειο – Οι υποσχέσεις του δεν στηρίζονται πουθενά
Είναι ακραίο να κόψει δημόσιες δαπάνες, θα προκαλέσει κατάρρευση της κοινωνίας είπε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ
Την θέση ότι ο κ.Μητσοτάκης με την ομιλία του στη ΔΕΘ παρουσίασε ένα καινούριο Ζάππειο διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ν. Ξυδάκης, ο οποίος υποστήριξε πως οι υποσχέσεις του προέδρου της ΝΔ δεν στηρίζονται πουθενά.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Ξυδάκης χαρακτήρισε διχαστικό το λόγο του προέδρου της ΝΔ, τονίζοντας ότι ήταν γεμάτος υποσχέσεις.
«Ένα καινούργιο Ζάππειο παρουσίασε.
Οι υποσχέσεις του δεν στηρίζονται πουθενά, δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση, κανένας αναλογισμός από πού θα κοπούν λεφτά και πού θα πάνε.
Το να κόψει δημόσιες δαπάνες είναι ακραίο και οποτεδήποτε εφαρμοστεί θα προκαλέσει κατάρρευση της κοινωνίας» είπε ο .Ξυδάκης, ο οποίος κατηγόρησε ταυτόχρονα τη ΝΔ για «μια λαχτάρα που είναι σχεδόν λύσσα να επανέλθει στα πράγματα ένα σύστημα εξουσίας που νέμονταν το κράτος πολλές δεκαετίες».
Εν τω μεταξύ, σε άλλη συνέντευξη του Στο Κόκκινο ο κ.Ξυδάκης είπε πως το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα κερδίζει έδαφος σε διπλωματικό επίπεδο
«Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχασε έδαφος σε διπλωματικό επίπεδο, ωστόσο η εικόνα άλλαξε το τελευταίο διάστημα προς το θετικό, ιδίως με το προσφυγικό» είπε ο κ. Ξυδάκης, τονίζοντας ότι πολλά από τα κράτη μέλη της Ευρώπης δεν έχουν το σθένος για να πάρουν αποφάσεις γιατί υπάρχουν ιδεολογικές καθηλώσεις, αλλά κυρίως επειδή μια ακροδεξιά ατζέντα επηρεάζει και πιέζει τις κυβερνήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης