Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς: Δεν μπορεί η Γεννηματά να μας μιλά για έλεγχο του κράτους

Μαντάς: Δεν μπορεί η Γεννηματά να μας μιλά για έλεγχο του κράτους
Να συμβάλλουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην προσπάθεια μας να υπάρχουν ίσοι κανόνες για όλους είπε ο κ.Μαντάς
Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντά προκάλεσε η δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να αλλάξει όλα, αλλά να τα ελέγξει όλα.
«Ε όχι, να μας μιλάει και η κα. Γεννηματά για τον έλεγχο του κράτους» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Μαντάς.
«Θα σας πω κάτι, επειδή γνωρίζετε το τοπίο και όλοι το γνωρίζουν.
Δυστυχώς θα έλεγα ότι η στάση και θεσμικών παραγόντων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, απέναντι σε μία προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε όλοι στο δημόσιο χώρο, να μπουν επιτέλους κανόνες και αξιοκρατία, - διαχρονικοί κανόνες θα έλεγα εγώ - δεν τους βρίσκουμε μαζί μας.
Όλα αυτά ένα-ένα έχουν απαντηθεί.
Και για τη δικαιοσύνη από τον υπουργό Δικαιοσύνης και για τα σενάρια τα διάφορα τα οποία περιφέρονται για φιλικές σχέσεις ή όχι φιλικές σχέσεις με τον έναν ή τον άλλον.
Δεν νομίζω ότι εκεί μπορούμε να βρούμε άκρη» υποστήριξε ο κ.Μαντάς, τονίζοντας ότι είναι εκτός της αντίληψης των στελεχών και των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξουν το σύστημα και να εγκαταστήσουν ένα καθεστώς..
«Όπου παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα, γιατί σίγουρα θα παρουσιάζονται, δίνουμε μάχη και το έχουμε αποδείξει αυτό και στις νομοθετικές μας πρωτοβουλίες και σε άλλα επίπεδα, να υπάρχουν ίσοι κανόνες για όλους.
Και νομίζω ότι είναι μεγάλο στοίχημα αυτό για όλες τις πολιτικές δυνάμεις και αντί να μας κατηγορούν πρέπει να συμβάλουν σε αυτή τη διαδικασία» υποστήριξε ο κ.Μαντάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης