Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δραγασάκης: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η ΝΔ και ο Μητσοτάκης - Η κυβέρνηση είναι ενιαία

Δραγασάκης: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η ΝΔ και ο Μητσοτάκης - Η κυβέρνηση είναι ενιαία
Η κυβέρνηση συλλογικά διεκδικεί στον παρόντα χρόνο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη μείωση του χρέους 
Το στρατηγικό σχέδιο του Κ. Μητσοτάκη για την επανεκκίνηση της χώρας, που παρουσίασε στη ΔΕΘ σχολίασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στην Κ. Ε του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε «η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, μπροστά στο στρατηγικό αδιέξοδό τους, δεν θα έχουν πλέον κάτι άλλο να κάνουν, παρά να επιχειρούν να κατασκευάζουν υποτιθέμενες αντιθέσεις ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ενόψει μάλιστα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το φαινόμενο αυτό θα ενταθεί».
Ανέφερε ακόμη ότι η «κυβέρνηση ωστόσο είναι ενιαία και έχει κοινή στρατηγική για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων της χώρας», λέγοντας πως «το χρέος, ουδεμία διαφορά υπάρχει ανάμεσα στον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Οικονομικών».
«Η κυβέρνηση ενιαία και συλλογικά διεκδικεί να πετύχει στον παρόντα χρόνο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη μείωση του χρέους στη βάση της απόφασης του Eurogroup.
Και ταυτόχρονα παραμένει σταθερή στη θέση ότι για τη ριζική επίλυση του ζητήματος σε κλίμακα Ευρώπης, είναι αναγκαία μια πανευρωπαϊκή λύση, την οποία και δεν θα σταματήσει να επιδιώκει», είπε ο Γιάννης Δραγασάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης