Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΥΠΕΞ: Στη Ν. Υόρκη ο Κοτζιάς – Συνάντηση με τον Κινέζο ομόλογό του

ΥΠΕΞ: Στη Ν. Υόρκη ο Κοτζιάς – Συνάντηση με τον Κινέζο ομόλογό του
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς
Με τον Υπουργό Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Wang Yi, θα συναντηθεί σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, το πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
Ο Υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει, στη συνέχεια, στο ενδέκατο ετήσιο δείπνο για τη Μέση Ανατολή, το οποίο διοργανώνει το International Peace Institute.
Αύριο, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, ο κ. Κοτζιάς θα συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, στην Εναρκτήρια Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Συνόδου Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για τη Διαχείριση των Προσφυγικών και Μεταναστευτικών Μετακινήσεων Μεγάλης Κλίμακας.
Στη συνέχεια, ο κ. Κοτζιάς θα συμμετάσχει σε τετραμερή συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Κροατίας και της Ρουμανίας.
Θα ακολουθήσει συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με το Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, κ. Iyad Ameen Madani και διμερής συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Κορέας, κ. Yun Byung-se.
Ο κ. Κοτζιάς θα συμμετάσχει, τέλος, σε συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης