Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης για Πάγκαλο: Δεν βρίσκουν τι να πουν και λένε μπουρδολογίες

Πολάκης για Πάγκαλο: Δεν βρίσκουν τι να πουν και λένε μπουρδολογίες
Νωρίτερα σήμερα (15/9/2016) ο κ. Πάγκαλος είχε χαρακτηρίσει τον αναπληρωτή υπουργό Υγεία προϊόν του ΠΑΣΟΚ
Αποφασισμένος να… μην αφήσει να πέσει κουβέντα κάτω φαίνεται πως είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
Γι' αυτό και δεν άργησε να απαντήσει στα όσα του καταλόγισε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος.
Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την ανάρτηση του κ. Πολάκη στο facebook:
«ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, δεν βρίσκουν τι να πουν και λένε μπουρδολογίες
τη σκυτάλη του μίσους και της επίθεσης από μεριάς του συστήματος εναντίον μου, πήρε σήμερα ο κύριος ¨μαζί τα φάγαμε ¨Θόδωρος Πάγκαλος ο οποίος έβγαλε λέει στο τουίτερ ανακοίνωση ότι καθυστέρησα τις πτήσεις από Αθήνα προς Γιάννενα το πρωί και από Γιάννενα προς Αθήνα το βράδυ στις 8/9/16 τη μέρα που έκανα την περιοδεία στα νοσοκομεία Πρέβεζας και Λευκάδας.
Να ενημερώσω τον πρώην υπουργό και νυν(λόγω αεργίας) νεόκοπο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας ότι το μεν πρωί η πτήση καθυστέρησε λόγω καιρικών συνθηκών (παραλίγο να αναβληθεί) το δε βράδυ είμασταν μέσα στο αεροπλάνο μαζί με την αποστολή του ολυμπιακού σχεδόν είκοσι λεπτά μετά την επιβίβαση περιμένοντας κάποια έγγραφα της πτήσης όπως ανακοίνωσε η αεροσυνοδός.
Και στις δυο περιπτώσεις ήμουν μαζί με τους συνεργάτες μου πολύ ώρα πριν την απογείωση στο χώρο των επίσημων των αεροδρομίων και οπως θα έπρεπε να ξέρει ο κύριος πάγκαλος, οι υπουργοί επιβιβάζονται τελευταίοι.
Επαναλαμβάνω (καθώς η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως) πως οι και να πείτε, ότι δηλητήριο και ψευτιά να διαδώσετε εναντίον μου, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ να παλεύω για την ανάταξη της δημοσιάς υγείας κόντρα στα συμφέροντα των πιράνχας του χώρου που υπηρετήσαν και κάλυψαν οι κάθε λογής Πάγκαλοι του παρελθόντος.
ΥΓ: Δεν θα απαντούσα στη γελοιότητα, αλλά είναι η δεύτερη φορά που αναπαράγεται αυτό το ψέμμα (η πρώτη ήταν στη θεσσαλονίκη όπου ήμασταν μιάμιση ώρα πριν στην αίθουσα αναχωρήσεων πριν δυο μήνες περίπου κατά την επιστροφή από περιοδεία σε κοζάνη πτολεμαΐδα)».

Καταγραφή6

Νωρίτερα το bankingnews.gr μετέδιδε:

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας δεν έχει συναντήσει τα όρια του – Προϊόν του ΠΑΣΟΚ ο Πολάκης

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη στάση του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θ. Πάγκαλος.
«Τα παιδιά μεταξύ 2 και 5 ετών αναζητούν τα όριά τους.
Κάπου πρέπει να τα συναντούν.
Ο κ. Τσίπρας δεν έχει συναντήσει ποτέ τα όριά του.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, όταν προσφέρεται για τέτοιου είδους διαδικασίες, όπως είναι μια συνέντευξη τύπου, να χάσει την ψυχραιμία του.
Εσείς πηγαίνετε εκεί για να εκμαιεύσετε κάποια άποψη και να κάνετε τη δουλειά σας.
Είστε οι πελάτες δηλαδή.
Τους πελάτες δεν τους βρίζεις» είπε μιλώντας στο Βήμα Fm ο κ.Πάγκαλος, ο οποίος τα έβαλε και με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Π. Πολάκη.
«Με τη δημοσιογράφο τι λόγο είχε να τα βάλει;
Έχει καμιά σχέση με την Υγεία;
Ο Πολάκης νομίζω ότι είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ, από την ανοχή που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ προς τους διάφορους Πολάκηδες, οι οποίοι ανεπτύχθησαν παντού, υβρίζοντας και συκοφαντώντας.
Υφυπουργός Υγείας ήταν, είχε όλα τα δεδομένα για να περάσει απαρατήρητος» τόνισε ο κ.Πάγκαλος.
Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση του Ωραιόκαστρου και τις αντιδράσεις μέρους της τοπικής κοινωνίας στα σχέδια για την φοίτηση παιδιών μεταναστών στο σχολείο ο κ.Πάγκαλος διερωτήθηκε αν έχει γίνει μια μελέτη για το Ωραιόκαστρο.
«Το Ωραιόκαστρο έχει 100 μαθητές στο Δημοτικό.
Θα του πας 500 ξένους εσύ;
Εγώ δεν είμαι με τον δήμαρχο, αλλά ο δήμαρχος είναι προϊόν μίας καταστάσεως, η οποία οφείλεται κατ’ αρχάς στην κυβέρνηση.
Να υπάρχει και λογική.
Οι άνθρωποι αυτοί ζουν με τους μετανάστες.
Μην ανοίγουμε κάθε μέρα λεωφόρο για την Χρυσή Αυγή» υπογράμμισε ο κ.Πάγκαλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης