Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης (Ευρωβουλευτής): Το θέμα της κεντροαριστεράς θα το επαναφέρουν άμεσα οι πολιτικές συνθήκες

Ανδρουλάκης (Ευρωβουλευτής): Το θέμα της κεντροαριστεράς θα το επαναφέρουν άμεσα οι πολιτικές συνθήκες
«Η κοινωνία έχει ανάγκη προοδευτικές ιδέες απέναντι στις τακτικές μισσαλοδοξίας που καλλιεργείται με την εκμετάλλευση του προσφυγικού ζητήματος»
Την πεποίθησή του ότι το θέμα της κεντροαριστεράς θα το επαναφέρουν δυναμικά και άμεσα οι πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες, εξέφρασε σήμερα (15/9) ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984» και τη δημοσιογράφο Νόνη Καραγιάννη.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ευρωβουλευτής, «μία σύγκρουση σε τεχνικά ζητήματα, υπονομεύει το εγχείρημα και δεν απασχολεί κανέναν σε επίπεδο κοινωνίας», τονίζοντας παράλληλα πως «το μείζον θέμα είναι ότι απογοητεύεται ο κόσμος που θα ήθελε να προχωρήσει αυτή η διαδικασία, ενώ απαξιώνεται η προσπάθεια που έγινε το τελευταίο διάστημα».
«Το θέμα της κεντροαριστεράς θα το επαναφέρουν δυναμικά και άμεσα οι πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης, τονίζοντας ωστόσο ότι «απαιτείται πάθος και ανιδιοτέλεια, που δυστυχώς δεν υπάρχει».
Παράλληλα, ο ευρωβουλευτής υπογράμμισε ότι η κοινωνία έχει ανάγκη από προοδευτικές ιδέες απέναντι στις τακτικές μισαλλοδοξίας η οποία καλλιεργείται είτε με την εκμετάλλευση του προσφυγικού ζητήματος είτε των μεγάλων κοινωνικών ανισοτήτων.
«Όσο οι προοδευτικές δυνάμεις μένουν στάσιμες, θα επεκτείνονται συνεχώς οι ιδέες του μίσους και η κοινωνία μας θα οδηγείται σε έναν επικίνδυνο διχασμό», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης