Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει συνειδητά τον ελληνικό λαό

Θεοχάρης: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει συνειδητά τον ελληνικό λαό
«Ο ελληνικός λαός στοχοποιείται, το κοινωνικό κράτος και το σύστημα πρόνοιας δε λειτουργούν»
Με ιδιαίτερα σκληρά λόγια αναφέρθηκε σήμερα (15/9) στο μέχρι στιγμής έργο της κυβέρνησης ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης, Χάρης Θεοχάρης, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒHMA FM.
Μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε ότι η κυβέρνηση κοροϊδεύει συνειδητά τον ελληνικό λαό, ενώ παράλληλα υποθηκεύει το μέλλον της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες.
Αναλυτικότερα, το δελτίο Τύπου από την συνέντευξη του κ. Θεοχάρη:

«Ο πρωθυπουργός κοροϊδεύει συνειδητά τον ελληνικό λαό, καθώς η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς αναλαμβάνει δεσμεύσεις και προχωρά σε συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και μετά προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Πέρυσι ο κ. Τσίπρας είχε πει ότι θα μοιράσει το πλεόνασμα σε ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού και όταν οι πιστωτές ζήτησαν εξηγήσεις από τον κ. Τσακαλώτο, ο υπουργός Οικονομικών τους είπε ότι αυτά λέγονται για εσωτερική κατανάλωση.
Πιο πρόσφατο παράδειγμα το ποσό από τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, το οποίο η κυβέρνηση έσπευσε να μοιράσει πριν ακόμη -και αν- το εισπράξει.
Η αλήθεια είναι ότι ενώ η πρώτη δόση ανέρχεται στα 82εκ. ευρώ, έχει εγγράψει στα έσοδα του προϋπολογισμού 100 εκ., δηλαδή στην πραγματικότητα όχι μόνο δε θα «μοιράσει» αλλά θα δημιουργήσει και νέες τρύπες.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα της κυβέρνησης είναι οι παλινωδίες, η αστάθεια, δεν έχει στρατηγικό σχέδιο για την ενέργεια, για την ανεργία, δεν ικανοποιεί καμία προϋπόθεση για ανάπτυξη της οικονομίας.
Ο ελληνικός λαός στοχοποιείται, το κοινωνικό κράτος και το σύστημα πρόνοιας δεν λειτουργούν.
Τώρα η κυβέρνηση βάζει τον σπόρο των νεόπτωχων των επόμενων γενεών, καθώς η μέση ελληνική οικογένεια δε μπορεί να αντεπεξέλθει στις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών της. Είναι μια καταστροφή που δε φαίνεται, αλλά η κυβέρνηση υποθηκεύει το μέλλον της χώρας για δεκαετίες μπροστά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης