Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης: Μονόδρομος οι συνεργασίες ακόμα και αν η ΝΔ βγει αυτοδύναμη

Καραγκούνης: Μονόδρομος οι συνεργασίες ακόμα και αν η ΝΔ βγει αυτοδύναμη
Η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική χειροτερεύει την ελληνική οικονομία είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι ακόμα και αν η ΝΔ βγει αυτοδύναμη, οι συνεργασίες είναι μονόδρομος διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ.Καραγκούνης, τονίζοντας ότι η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική χειροτερεύει την οικονομία της χώρας.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο 1" της Θεσσαλονίκης, ο κ.Καραγκούνης κληθείς να σχολιάσει την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, είπε ότι «εκτός από την αναφορά του σε κάποιους διορισμούς, ο κ. Τσίπρας δεν αναφέρθηκε στο προσωπικό του σχέδιο για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο».
«Η Νέα Δημοκρατία προτείνει ένα άλλο μείγμα πολιτικής, μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία με άμεση μείωση φορολογικών συντελεστών» είπε ο κ.Καραγκούνης, τονίζοντας ότι με την ομιλία του στη ΔΕΘ ο κ.Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τη στρατηγική του κόμματος, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.
Επιπλέον, υποστήριξε πως όταν τριπλασιάζεις τις εισφορές στον ΟΓΑ και στον ΟΑΕΕ, κανείς δεν θα μπορεί να πληρώνει και το 2017 τα ελλείμματα στα ταμεία θα είναι πια τεράστια, ενώ τόνισε ότι εάν δεν εξοικονομηθούν τα χρήματα για τις συντάξεις, υπάρχει περίπτωση είτε να ενεργοποιηθεί ο "κόφτης", είτε θα γίνουν άλλες περικοπές.
Ο κ.Καραγκούνης δεν απέκλεισε αυτή να είναι μια χρονιά πολιτικών εξελίξεων, σημειώνοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι κομματικό, άλλα εθνικό, για την ανασυγκρότηση και την επανεκκίνηση της οικονομίας.
«Ο κόσμος θέλει προκοπή, χρειάζεται εθνική προσπάθεια και όχι διαχωριστικές γραμμές» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης