Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Η Γερμανία δεν πρόκειται να συναινέσει στη ρύθμιση του ελληνικού χρέους

Λαφαζάνης: Η Γερμανία δεν πρόκειται να συναινέσει στη ρύθμιση του ελληνικού χρέους
Η συνοχή της κυβέρνησης θα σπάσει μόνο αν υπάρξουν κοινωνικές αντιδράσεις τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας
Την θέση ότι η Γερμανία δεν πρόκειται να συναινέσει στη ρύθμιση του ελληνικού χρέους διατύπωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης, ο οποίος υποστήριξε πως η Γερμανία σε καμία περίπτωση δεν κάνει λόγο για «κούρεμα» του χρέους.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λαφαζάνης και ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Γ. Δραγασάκη ότι θα πρέπει να αναμένεται μια μεγάλη απομείωση του χρέους από το 2018 και μετά, τόνισε ότι οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης δεν παραποιήθηκαν.
Ο κ.Λαφαζάνης είπε πως το Brexit είναι ένας σεισμός για την Ε.Ε., υποστηρίζοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς τη Μ. Βρετανία και τη Ρωσία δεν μπορεί να υπάρξει.
Όσον αφορά τα μέτρα που έχουν επιβάλλει οι Ευρωπαίοι στη Ρωσία, τόνισε πως η Ελλάδα δεν έχει κανέναν λόγο να συμμετέχει σ' αυτά ενώ ερωτηθείς για την πρόσφατη Σύνοδο των Ηγετών του νότου της ΕΕ ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας έκανε λόγο για μια σύνοδο αποτυχημένων ηγετών.
Ερωτηθείς για το μέλλον της κυβέρνησης συνεργασίας ο κ.Λαφαζάνης είπε ότι τους κυβερνητικούς εταίρους τους ενώνει η συνενοχή.
«Δεν θα σπάει ο δεσμός που τους έχει φέρει τόσο κοντά.
Η συνοχή της κυβέρνησης θα σπάσει αν υπάρξουν κοινωνικές αντιδράσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Λαφαζάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης