Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας πλέον δεν έχει καμία αντοχή να δεχθεί την κριτική

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας πλέον δεν έχει καμία αντοχή να δεχθεί την κριτική
«Αυτό ξεπερνά τα όρια της δημόσιας αισθητικής, το να στοχοποιεί ο πρωθυπουργός μία δημοσιογράφο»
Με σκληρά λόγια μίλησε για τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή τη στοχοποίηση της δημοσιογράφου του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα.
«Αυτό ξεπερνά τα όρια της δημόσιας αισθητικής, το να στοχοποιεί ο πρωθυπουργός μία δημοσιογράφο, όπως είναι η κυρία Τσικρίκα, που του λέει, χάνω τη δουλειά μου όχι λόγω κρίσης αλλά λόγω ενός παράλογου και αδιαφανούς διαγωνισμού που οδηγεί σε αποτελέσματα τα οποία είναι αντιφατικά και μη εφαρμόσιμα και αυτό τον κάνει να την αντιμετωπίσει ως εχθρό, ως αντίπαλο.
Ταυτίζει τον εργαζόμενο με τον εργοδότη, ταυτίζει τον υποψήφιο άνεργο με αυτόν που κατηγορεί ως διαπλεκόμενο, δηλαδή δεν έχει καμία αίσθηση του μέτρου αλλά και καμία αντοχή να δεχθεί την κριτική.
Ο δε κ. Πολάκης, είναι μία κινητή πρόκληση για τους δημοκρατικούς και κοινοβουλευτικούς θεσμούς, αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να απασχολήσει τον κ. Τσίπρα», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ενώ συνέχισε:
«Το ζήτημα δεν είναι τα μέσα ενημέρωσης.
Το ζήτημα είναι οι θεσμοί, η δημοκρατία, το κράτος Δικαίου.
Άλλωστε βλέπετε το ζήτημα των μέσων ενημέρωσης είναι δίδυμο πρόβλημα πλέον με το πρόβλημα της Δικαιοσύνης και έχουμε πάρα πολλά κρούσματα, φαινόμενα δηλαδή, θα μου επιτρέψετε να πω ανατριχιαστικά, που είχαμε δεκαετίες να τα ζήσουμε, προσπάθειες για ωμή παρέμβαση στον χώρο της Δικαιοσύνης».
Καταλήγοντας, ο βουλευτής επισήμανε πως «υπάρχουν κυβερνητικοί που προσφέρουν στην κυβέρνηση αυτήν την δήθεν προνομιακή σχέση με τη Δικαιοσύνη, που πιστεύω ότι δεν υπάρχει, γιατί εάν υπήρχε αυτό θα προσέβαλλε την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του δικαστικού σώματος σε όλους τους κλάδους της Δικαιοσύνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης