Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Η ΝΔ ας βρει κάτι άλλο να κάνει από το να λειτουργεί σαν γραφείο τύπου των καναλαρχών

Μαξίμου: Η ΝΔ ας βρει κάτι άλλο να κάνει από το να λειτουργεί σαν γραφείο τύπου των καναλαρχών
Ας μην ανησυχεί η ΝΔ που θυμήθηκε πρόσφατα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης λέει το Μαξίμου
Στην πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και της ΝΔ με αφορμή την τοποθέτηση του πρωθυπουργού αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ που εκκρεμεί για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδεις παρενέβη το Μέγαρο Μαξίμου.
«Στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ, ο Πρωθυπουργός δήλωσε επί λέξει ότι “η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη να πάρει τις αποφάσεις της και η Κυβέρνηση θα την σεβαστεί απολύτως”.
Ας μην ανησυχεί λοιπόν η Νέα Δημοκρατία, που θυμήθηκε προσφάτως την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.
Και κυρίως ας βρει κάτι άλλο να κάνει, από το να λειτουργεί σαν γραφείο τύπου των καναλαρχών» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Μέγαρο Μαξίμου.
Οι αντιδράσεις έγκεινται στο ότι ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στο θέμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και της απόφασης που εκκρεμεί στο ΣτΕ, τόνισε ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, προσθέτοντας ότι δεν δίνει καμία πιθανότητα το ΣτΕ να ακυρώσει το διαγωνισμό.
Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ, η οποία κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη καθώς και ότι προδίκασε το αποτέλεσμα των προσφυγών κατά του νόμου Παππά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης