Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χ. Θεοχάρης: Ας πάψει η κυβέρνηση να λειτουργεί με όρους καφενείου

Χ. Θεοχάρης: Ας πάψει η κυβέρνηση να λειτουργεί με όρους καφενείου
«Η διαδικασία με την οποία διενεργείται ο έλεγχος -που με “νυχτερινή” τροπολογία πέρασε στα χέρια του κ. Παππά- βρίσκεται στο σκοτάδι»
Νέες βολές κατά της ελληνικής κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης, Χάρης Θεοχάρης, αυτή τη φορά με αφορμή τον έλεγχο του «Πόθεν Έσχες» των νικητών»του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Μείζον θέμα με τον έλεγχο “Πόθεν Έσχες” των νικητών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες δημιουργεί με τις δηλώσεις του ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καμμένος και προκαλεί μερικά εύλογα ερωτήματα.
Η διαδικασία με την οποία διενεργείται ο έλεγχος -που με “νυχτερινή” τροπολογία πέρασε στα χέρια του κ. Παππά- βρίσκεται στο σκοτάδι.
Άραγε με ποιον μηχανισμό και από ποιους ανθρώπους διενεργείται;
Ποια τα εχέγγυα για την ορθή έκβαση του ελέγχου;», αναφέρει ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, διερωτώμενος επίσης αν ο υπουργός Επικρατείας «βάζει τον εαυτό του -και ενδεχομένως υπαλλήλους της γενικής γραμματείας ενημέρωσης και επικοινωνίας- υπόλογους εάν εκ των υστέρων υπάρξουν λάθη στον έλεγχο».
«Θα αναλάβουν την ευθύνη συγκάλυψης τυχόν περιπτώσεων “μαύρου χρήματος”;
Η διαδικασία ελέγχου “Πόθεν Έσχες” είναι σοβαρή υπόθεση που επισείει και ποινικές ευθύνες, ας συνέλθει επιτέλους η κυβέρνηση και να πάψει να λειτουργεί με όρους καφενείου και μάλιστα καφενείου της διαπλοκής», καταλήγει ο κ. Θεοχάρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης