Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Θέλουμε να συνεχίσουν οι συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ για ένα καινούριο κίνημα

Θεοδωράκης: Θέλουμε να συνεχίσουν οι συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ για ένα καινούριο κίνημα
Το Ποτάμι μπορεί να δημιουργήσει έναν τρίτο πόλο στο Κέντρο, μεταρρυθμιστικό και εκσυγχρονιστικό τόνισε ο κ.Θεοδωράκης
Την επιθυμία του Ποταμιού να συνεχιστούν οι συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ και τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις προκειμένου να δημιουργηθεί ένας τρίτος πόλος στο Κέντρο που θα είναι μεταρρυθμιστικός και εκσυγχρονιστικός εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Είμαστε ένα ένα νέο κόμμα οριοθετημένο απέναντι και στην συντηρητική δεξιά και την λαϊκίστικη αριστερά» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοδωράκης, αναφέροντας πως «αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να βρεθεί λύση κυβερνητικής συνεργασίας με τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».
«Εμείς θέλουμε να συνεχίσουν οι συζητήσεις για να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο κίνημα και όχι να μπούμε στο παλιό ΠΑΣΟΚ.
Το Ποτάμι μπορεί να δημιουργήσει έναν τρίτο πόλο στο Κέντρο, μεταρρυθμιστικό και εκσυγχρονιστικό.
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αυτή την αναμέτρηση» είπε ο κ.Θεοδωράκης.
«Να παρουσιάσει ο καθένας τις θέσεις του για το κέντρο και στη συνέχεια να πάμε σε μια εκλογική αναμέτρηση για την προεδρεία.
Το Ποτάμι δεν θα αφήσει τις μεταρρυθμιστικές και εκσυγχρονιστικές ιδέες για να προσκολληθεί πουθενά.
Πως να συνεργαστείς με όσους διώχνουν τους καλύτερους καθηγητές από τα ελληνικά πανεπιστήμια για να βολέψουν τους αιώνιους φοιτητές» διερωτήθηκε ο κ.Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι «σημασία έχει ο ηγέτης να έχει την αίσθηση της προσωρινότητας».
«Αν υπάρξει μια προσωπικότητα που μπορεί να ενώσει το κέντρο προς μια εκσυγχρονιστική κατεύθυνση, θα την ενισχύσουμε.
Αν δεν προκύψει ένα νέο μεταρρυθμιστικό και εκσυγχρονιστικό κίνημα στο κέντρο, Το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις επόμενες εκλογές» υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης