Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος: Να μην πάρει τηλεοπτική άδεια ο Καλογρίτσας

Π. Καμμένος: Να μην πάρει τηλεοπτική άδεια ο Καλογρίτσας
«Ο κ. Καλογρίτσας μέχρι προχθές ήταν εργολάβος και επομένως αντιλαμβάνομαι ότι δε θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει στη διαδικασία απόκτησης άδειας»
Επιμένει στη θέση του να μην χορηγηθεί άδεια στον κουμπάρο του Χρήστο Καλογρίτσα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Όπως τόνισε ο κ. Καμμένος από το Λονδίνο όπου βρίσκεται, ένας από τους όρους του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να μην έχουν άλλη δραστηριότητα, κάτι που δεν ισχύει για τον μεγαλοεργολάβο του Δημοσίου κ. Καλογρίτσα:
«Ο κ. Καλογρίτσας μέχρι προχθές ήταν εργολάβος και επομένως αντιλαμβάνομαι ότι δε θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει στη διαδικασία απόκτησης άδειας.
Αν αποδείξει ότι έπαψε να είναι εργολάβος ή ότι έχει σταματήσει το σπορ ή αν περάσει τον έλεγχο πόθεν έσχες, τότε καλώς να πάρει την άδεια».
Επίσης, ο υπουργός υποστήριξε πως ο εργολάβος διαθέτει τα χρήματα για να αποκτήσει την άδεια, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα περάσει τον έλεγχο του πόθεν έσχες.
Καταλήγοντας, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα παραίτησής του από την κυβέρνηση σε περίπτωση που ο κ. Καλογρίτσας αποκτήσει τελικά τηλεοπτική άδεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης