Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ προτείνει το Ποτάμι για το «νέο Κίνημα»

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ προτείνει το Ποτάμι για το «νέο Κίνημα»
Το bankingnews έγραφε νωρίτερα πως ο κ. Θεοδωράκης αποφάσισε τη διάλυση του Ποταμιού μέχρι τον Ιανουάριο του 2017
Συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ όποια από τις επόμενες μέρες επιλέξουν προτείνει το πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού, μετά και τη διαβίβαση του σχετικού αιτήματος από τον Παντελή Αβραμίδη στον Στέφανο Ξεκαλάκη.
Στόχος είναι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για ένα «νέο Κίνημα», πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου, με κοινή συνέντευξη Τύπου της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη.
Θυμίζουμε πως το bankingnews έγραφε νωρίτερα πως ο κ. Θεοδωράκης αποφάσισε τη διάλυση του Ποταμιού μέχρι τον Ιανουάριο του 2017.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και παρά τα όσα ακούγονται περί διαφωνιών του Σταύρου Θεοδωράκη με την προεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί τα έχουν «βρει» και μάλιστα έχει αποφασιστεί η διάλυση του Ποταμιού μέχρι τον Ιανουάριο του 2017.
Τα στελέχη του κόμματος του κ. Θεοδωράκη αναμένεται να μοιραστούν ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ενώ ο πρόεδρος του κόμματος έχει ήδη συμφωνήσει με την κ. Γεννηματά να τεθεί επικεφαλής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, εξασφαλίζοντας έτσι την εκλογή του στις επερχόμενες εκλογές.
Αν και με πρόσφατη συνέντευξη της η Φώφη Γεννηματά φέρεται να κλείνει τον κύκλο του διαλόγου με το Ποτάμι, ο οποίος ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, εντούτοις το ρήγμα που διαρρέουν κύκλοι των δύο κομμάτων ότι δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες και είναι πολύ δύσκολο να γεφυρωθεί, δεν φαίνεται ότι είναι μεγάλο.
Μάλιστα, σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι συνεδριάζει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού στην οποία υπάρχει μεγάλη αναταραχή για το δήθεν ναυάγιο στον διάλογο των δύο σχημάτων.
Στελέχη του κομματος φέρονται διατεθειμένα να ζητήσουν εξηγήσεις από τον κ. Θεοδωράκη, ο οποίος δεν αποκλείεται να να τους ενημερώσει για το ποια είναι πραγματικά η κατάσταση και ποιο θα είναι το μέλλον του κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης