Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος: Η ερωτική σχέση που υπάρχει στην Κεντροαριστερά θα ευοδωθεί στο τέλος

Κωνσταντινόπουλος: Η ερωτική σχέση που υπάρχει στην Κεντροαριστερά θα ευοδωθεί στο τέλος
Να κατεβάσουν τους τόνους κάλεσε όλες τις πλευρές ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Την αισιοδοξία του ότι το εγχείρημα ΠΑΣΟΚ – Ποταμιού  για κοινή πολιτική συμπόρευση θα καταλήξει ευοίωνα εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τονίζοντας ότι «όσο συνεχίζουμε μια εσωστρέφεια, δεν έχει καμιά αξία».
«Πάμε και στο τέλος θα συναντηθούμε.
Αυτή η ερωτική σχέση που υπάρχει στην κεντροαριστερά θα ευοδωθεί στο τέλος» τόνισε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Κωνσταντινόπουλος.
Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «δεν είμαστε ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη».
«Όλες οι πλευρές να κατεβάσουν λίγο τους τόνους, γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη «συνεχίζει σε επίπεδο βάσης, όπως κάνει τα τελευταία 5-6 χρόνια, με στόχο να δημιουργηθεί αυτός ο μεγάλος προοδευτικός δημοκρατικός χώρος».
«Όλα αυτά που μπορεί να μας πληγώσουν - να πεις μια κουβέντα παραπάνω ή παρακάτω - τα αφήνουμε στην άκρη και συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια, η οποία θα πάει και σε επίπεδο βάσης.
Όσο συνεχίζουμε ως κοινοβουλευτική ομάδα, ως χώρος, να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με σοβαρότητα τότε οι πολίτες θα έλθουν» είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης