Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης (ΝΔ): Η κυβέρνηση κρατάει υπό ομηρεία τους καναλάρχες

Καραγκούνης (ΝΔ): Η κυβέρνηση κρατάει υπό ομηρεία τους καναλάρχες
Ύστερα από 25 χρόνια ανομίας φτάσαμε στο αντίθετο άκρο τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση κρατά υπό ομηρεία τους καναλάρχες διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ.Καραγκούνης αναφερόμενος στον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Ύστερα από 25 χρόνια ανομίας φτάσαμε στο αντίθετο άκρο» είπε μιλώντας Στο Κόκκινο ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πράγματι πρέπει να πληρώνουν όσοι καταλαμβάνουν δημόσιο χώρο.
«Έχω την εντύπωση ότι αυτό που κατά βάση έχει η κυβέρνηση ως στόχο πρώτα απ’ όλα είναι να ελέγξει το τοπίο, να μην υπάρχουν πολλές φωνές» υποστήριξε ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος έθεσε εκ νέου το ερωτήματα γιατί υπάρχει αυτός ο περιοριστικός αριθμός των 4 σταθμών πανελλήνιας εμβέιλειας.
«Δεν βγαίνουν οι αριθμοί.
Η κυβέρνηση εξαγοράζει πολιτική επιρροή.
Βλέπω πλήρη έλεγχο των πραγμάτων» τόνισε ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος αναρωτήθηκε τι θα γίνει με τα κανάλια που θα κλείσουν και έχουν υποχρεώσεις.
Ο κ.Καραγκούνης χαρακτήρισε την διαδικασία «φαρσοκωμωδία» λόγω του ότι ο διαγωνισμός έγινε πριν βγάλει την απόφαση του το ΣτΕ ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη αναφορικά με τα όσα είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Κάμμενος εναντίον Ι.Β. Καλογρίτσα.
«Πρέπει να έχουμε ένα σωστό βιώσιμο τοπίο» είπε ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος έριξε ευθύνες στην κυβέρνηση καθώς όπως ανέφερε κατάργησε το ΕΣΡ και την συγκρότηση του.
«Εμείς φωνάζαμε από την πρώτη στιγμή ότι θέλουμε την ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, η κυβέρνηση θέλει σώνει και καλά να γίνει ο διαγωνισμός από τον υπουργό...
Τα περιφερειακά κανάλια είναι άλλη μια πολύ μεγάλη ιστορία δεν διαφωνεί κανείς να μπουν κανόνες, το θέμα είναι το πως για να μην εκκολαφτεί μια καινούργια διαπλοκή.
Η κυβέρνηση είναι σε τελείως διαφορετική ρότα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης