Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χ. Θεοχάρης: Τα 240 εκατ. των καναλαρχών θα δοθούν για την εξυπηρέτηση «μνημονιακών» υποχρεώσεων

Χ. Θεοχάρης: Τα 240 εκατ. των καναλαρχών θα δοθούν για την εξυπηρέτηση «μνημονιακών» υποχρεώσεων
«Η σφοδρότητα με την οποία επιτίθεται η κυβέρνηση στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα διχάζει τον ελληνικό λαό»
Η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει ότι τα 240 εκατ. ευρώ που δοθήκαν για τη χορήγηση των τεσσάρων (4) τηλεοπτικών αδειών θα δοθούν για την εξυπηρέτηση «μνημονιακών» υποχρεώσεων, υποστηρίζει ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης, Χάρης Θεοχάρης.
«Η κυβέρνηση καλεί σήμερα τους 4 νικητές του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες να καταθέσουν τα διαπιστευτήρια τους ξεδιπλώνοντας τη μόνη στρατηγική που γνωρίζει, του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.
Όχι μόνο δεν αποδέχεται το λάθος της αλλά κτίζει πάνω σ’ αυτό προσδοκώντας επικοινωνιακές νίκες, τις οποίες πληρώνουν οι εργαζόμενοι που χάνουν τις δουλειές τους.
Ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί της κυβέρνησης, που υπόσχονται παροχές με το τίμημα της δημοπρασίας, ψεύδονται ενσυνειδήτως καθώς γνωρίζουν ότι το ποσό των 240 εκατομμυρίων είναι δεσμευμένο προς την εξυπηρέτηση “μνημονιακών” υποχρεώσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης, συμπληρώνοντας:
«Παρομοιάζουν τα κανάλια με “αυθαίρετα” και “παράσιτα”, ενώ για τους μελλοντικούς ανέργους σφυρίζουν αδιάφορα.
Η κυβέρνηση δε φαίνεται να ιδρώνει ούτε για τις 38.000 θέσεις εργασίας που θα χαθούν το δεύτερο εξάμηνο του 2016 -σύμφωνα με έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ- από το κλείσιμο 18.100 επιχειρήσεων.
Αντιθέτως, σχεδιάζει να μονιμοποιήσει χιλιάδες συμβασιούχους στους ΟΤΑ στο πλαίσιο της πολιτικής της που αντιλαμβάνεται το κράτος ως τον μοναδικό εργοδότη»…
Καταλήγοντας, ο βουλευτής σχολιάζει πως «η σφοδρότητα με την οποία επιτίθεται η κυβέρνηση στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα διχάζει τον ελληνικό λαό, καλλιεργεί τον κοινωνικό αυτοματισμό και οδηγεί την οικονομία και την κοινωνία στο απόλυτο αδιέξοδο»…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης