Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κομισιόν: Η Ελλάδα έχει ολοκληρώσει 2 από τα 16 προαπαιτούμενα - Καμία εξέλιξη μέσα στο καλοκαίρι

Κομισιόν: Η Ελλάδα έχει ολοκληρώσει 2 από τα 16 προαπαιτούμενα - Καμία εξέλιξη μέσα στο καλοκαίρι
H Ελλάδα δεν έχει κάνει τίποτα από το Eurogroup του Μαΐου
Δύσκολος θα είναι κι αυτός ο χειμώνας για την ελληνική κυβέρνηση και την οικονομία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τις Βρυξέλλες «η Ελλάδα δεν έχει κάνει τίποτα από το Eurogroup του Μαΐου».
Όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή «η ελληνική κυβέρνηση έχει καθυστερήσει για μία ακόμη φορά στην ολοκλήρωση των περισσοτέρων προαπαιτούμενων, οι εταίροι είναι ακόμη διστακτικοί να μιλήσουν για ελάφρυνση του χρέους, το ΔΝΤ βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από τη χώρα και τα χρήματα που θα πρέπει να δοθούν στην πραγματική ελληνική οικονομία, εξοφλώντας ληξιπρόθεσμες οφειλές, θα παραμείνουν «παγωμένα» αν δεν προχωρήσει με γρηγορότερους ρυθμούς η κυβέρνηση».
Την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρέθηκαν στις Βρυξέλλες οι εκπρόσωποι του Euroworking group για να προετοιμαστούν για το Eurogroup της Παρασκευής (2/9) στην Μπρατισλάβα από το οποία η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείψει από την ατζέντα του».
Στη συνάντηση αυτή, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν υποστήριξε ότι η «Ελλάδα έχει ολοκληρώσει μόνο 2 από τα 16 προαπαιτούμενα , που θα έπρεπε να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι ενώ από το Eurogrou του Μάιου δεν υπάρχει καμία εξέλιξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης