Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος για τηλεοπτικές άδειες: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα τον ορισμό της διαπλοκής

Κουμουτσάκος για τηλεοπτικές άδειες: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα τον ορισμό της διαπλοκής
Η ΝΔ έχει καταθέσει πρόταση με κεντρικό ρόλο στο ΕΣΡ και αξιοποίηση του ψηφιακού φάσματος χωρίς προκαθορισμένο αριθμό καναλιών τόνισε ο κ.Κουμουτσάκος
Την θέση ότι η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα τον ορισμό της διαπλοκής διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος αναφερόμενος στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και στα όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
 «Η ΝΔ έχει καταθέσει πρόταση με κεντρικό ρόλο στο ΕΣΡ και αξιοποίηση του ψηφιακού φάσματος χωρίς προκαθορισμένο αριθμό καναλιών.
Αν είχε εφαρμοστεί η πρόταση, σήμερα θα είχαμε περισσότερη δημοκρατία, περισσότερη ενημέρωση, περισσότερα κανάλια και περισσότερα έσοδα» ανέφερε ο κ.Κουμουτσάκος,  οποίος επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης.
«Η κυβέρνηση επέλεξε τον δρόμο της αυθαιρεσίας, τόσο με τον περιορισμένο αριθμό αδειών, όσο και με την αφαίρεση της αρμοδιότητας του ΕΣΡ» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος απηύθυνε μια σειρά από ερωτήματα στη κυβέρνηση.
«Γιατί η κυβέρνηση κατασκευάζει ολιγοπώλιο καναλιών και ακρωτηριάζει την πολυφωνία;
- Πόσα θα χαθούν από το κλείσιμο καναλιών που ήδη λειτουργούν;
- Πώς αισθάνονται οι κύριοι Τσίπρας, Παππάς και Γεροβασίλη, τώρα, καθώς σε 90 ημέρες θα πέσει μαύρο σε κανάλια και θα βρεθούν στον δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενοι;
- Τι λέει τώρα ο κ. Καμμένος που δήλωνε «με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις, ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πάρει άδεια;». Τώρα τι θα κάνει, θα παραιτηθεί;
- Γιατί τώρα ανακάλυψαν το ΕΣΡ και ζητούν να δοθούν οι άλλες άδειες υπό την εποπτεία του;
- Τι θα κάνουν αν ο νόμος Παππά καταπέσει; Γιατί δεν περίμεναν την απόφαση του δικαστηρίου; Μήπως για να έχουν κάτι να παρουσιάσουν στην ΔΕΘ;» ανέφερε ο κ.Κουμουτσάκο, τονίζοντας ότι ο διαγωνισμός είναι άκρως προβληματικός, έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του την αυθαιρεσία, βρίσκεται στον αέρα και ηθικά είναι διάτρητος.

 www.bankingnews.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης