Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κλείνει το μάτι στους καλοζωισμένους «επαναστάτες»

Ποτάμι: Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κλείνει το μάτι στους καλοζωισμένους «επαναστάτες»
«Το Ποτάμι καλεί όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να συστρατευθούν για να επανακτήσουμε τις γειτονιές μας από τα χέρια των τραμπούκων»
Ευθεία επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, αλλά και της κυβέρνησης, εξαπέλυσε το Ποτάμι, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
Οι γνωστοί - άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους γύρω από την περιοχή του Πολυτεχνείου, ενώ πέταξαν και μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.
Νωρίτερα, κατά τις 21:00, είχε δεχθεί επίθεση από ομάδα ατόμων ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, Γιώργος Διαμαντόπουλος, ενώ ήταν πεζός στην συμβολή των οδών Μπενάκη και Πανεπιστημίου.
Ο κ. Διαμαντόπουλος διακομίστηκε αμέσως στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα, καθώς δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο.
«Οι τραμπούκοι ξεπερνούν συνεχώς τα όρια χάρη στην ασυλία που απολαμβάνουν από την κυβέρνηση.
Ο διοικητής της Τροχαίας κ. Γ. Διαμαντόπουλος ήταν το νέο τους θύμα, αλλά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξακολουθεί να κλείνει το μάτι στις αγέλες των καλοζωισμένων "επαναστατών".
Το Ποτάμι καλεί όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να συστρατευθούν για να επανακτήσουμε τις γειτονιές μας από τα χέρια των τραμπούκων.
Μπορούμε να το κάνουμε.
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, ιδού η Ρόδος», αναφέρει στη σημερινή του ανακοίνωση το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης