Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Χορτάσαμε από τις υποσχέσεις του Τσίπρα - Ο λαός πληρώνει στο τέλος το λογαριασμό

Θεοχάρης: Χορτάσαμε από τις υποσχέσεις του Τσίπρα - Ο λαός πληρώνει στο τέλος το λογαριασμό
Ο Τσίπρας εμπαίζει τον ελληνικό λαό ότι δε θα ληφθούν άλλα υφεσιακά μέτρα, όταν η πολιτική του μόνο υφεσιακά μέτρα περιλαμβάνει
«Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του στη συνέντευξη που παραχώρησε άσκησε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.
Όπως δήλωσε «χορτάσαμε με τις υποσχέσεις του κ. Τσίπρα, ας σταματήσει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό με συνεντεύξεις ότι δήθεν δε θα ληφθούν άλλα υφεσιακά μέτρα, όταν η πολιτική του μόνο υφεσιακά μέτρα περιλαμβάνει».
«Το υγιές περιβάλλον της πρώτης φοράς αριστερά, όπως βλέπουμε στο διαγωνισμό παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, είναι: Κερδίζει όποιος πληρώνει περισσότερα, ας είναι και μαφιόζος.
Η ρήξη με τη διαπλοκή πέθανε στις Σέρρες, με το σκάνδαλο σίτισης των προσφύγων, εξαφανίστηκε μαζί με την ελπίδα όταν η εφορία χάρισε πρόστιμα στους μεγάλους.
Η αλλαγή στάσης του πρωθυπουργού απέναντι στους άλλοτε συντρόφους του Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γιάνη Βαρουφάκη στο ρεσάλτο στην εξουσία, αποτελεί δείγμα μεγάλης αδυναμίας και κοινωνικής κατάρρευσης της εικόνας του.
Πού είναι η Ευρώπη που αλλάζει;
Οι απαιτήσεις και οι υποσχέσεις του κ. Τσίπρα δεν πείθουν, αλλά δυστυχώς ο ελληνικός λαός πληρώνει τον λογαριασμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης